Bölcsességfog eltávolítás a Hollán Dentálnál - 62%-os kupon · maikupon.hu

Mai­Kupon

Kategóriák

Vess véget a kellemetlenségeknek - bölcsességfog eltávolítása műtéti úton és orálkamerás átvizsgálás kedvező áron most 39 900 Ft helyett 14 990 Ft-ért Budapesten a Hollán Dentál Fogászatban! Most fizetendő: 3 000 Ft!

Bölcsességfog eltávolítás a Hollán Dentálnál - Egészség kupon
Eredeti ár:39 900 FtElőlegben fizetendő:3 000 FtTeljes ár:14 990 Ft62% kedvezmény
2018. augusztus 20.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en

Az igényesen kialakított és kiválóan felszerelt belvárosi fogászati rendelőben magasan képzett orvosok várják az ide érkező pácienseket.Megfájdult, és rettenetesen fáj a bölcsességfoga?

Ha igen, akkor bölcsességfogát azonnal el kell látni.
Egészséges fogazatnál is szükség lehet azonban a bölcsességfog eltávolítására, ha panaszokat okoz vagy okozhat. Leggyakrabban a bölcsességfog maga teljesen egészséges, csak nincs elegendő hely a fognak az állcsontban, ezért feszíti az egész állkapcsot, és/vagy gyulladást okoz. De az is lehet, hogy a fogak torlódása miatt a szomszédos fogak romlását, szuvasodását okozza. A legtöbbször tehát a környező fogak megóvása érdekében kell eltávolítani a bölcsességfogat.

Kétféle módon lehetséges a bölcsességfog eltávolítása:
foghúzással vagy pedig
sebészeti feltárással, amely már a szájsebészethez tartozik.
Ha a bölcsességfog látható, és fogorvosi fogóval megfogható, akkor foghúzással távolítjuk el.

Sokszor előfordul azonban, amikor a bölcsességfog nem tudja áttörni a fogínyt, vagy csak részlegesen képes áttörni azt. Ilyenkor sebészeti feltárásra van szükség.

A bölcsességfog húzás talán leggyakoribb oka az az eset, amikor a fog nem tudja áttörni az ínyt. Ez előfordulhat helyhiány miatt is vagy pedig a bölcsességfog rendellenes helyzete miatt. Ilyenkor erős fájdalmat és gyulladást érez a foga körül. Ez azért van, mert a helyhiány, a torlódás miatt a bölcsességfog az egész fogsort nyomja.
A szájsebészeti beavatkozás előtt készített panoráma röntgen felvételen jól látható a fogak és a bölcsességfog állása is, amely alapján megtervezzük a sebészeti beavatkozás menetét.Bölcsességfog eltávolítása

Ha a bölcsességfog be van gyulladva, akkor először a gyulladást kell csökkenteni antibiotikummal. Erre azért van szükség, hogy a szájsebészeti műtét idejére csökkenjen a gyulladás.
Erre azért van szükség, mert az erősen gyulladt fog műtéti környezete nehezen érzésteleníthető, és ebben az erősen gyulladt állapotban a műtét nem végezhető el.
A röntgenfelvétel alapján körültekintően megtervezett bölcsességfog műtét a szükséges előkészítés után természetesen már fájdalommentesen elvégezhető.
A bölcsességfog eltávolítás hogyan történik a Hegedűs Dentalban?
Az elkészített panoráma röntgen felvételen jól látható a bölcsességfog helyzete, és szájsebész szakemberünk ez alapján megtervezi a sebészeti feltárás helyét.
A beavatkozás mindig érzéstelenítéssel történik, ezért nem érez fájdalmat.
A sebészeti feltáráskor a megfelelő helyen a szakember bemetszi a fogínyt, és eltávolítja a bölcsességfog körüli csontot.
Ezt követi a bölcsességfog eltávolítása, amely így már hozzáférhető.
A fog eltávolítása után a szájsebész lezárja a sebfelszínt, és bevarrja a sebet.Bölcsességfog fájás kezelése
A bölcsességfog eltávolításához szájsebészeti beavatkozásra van szükség, akkor is, amikor hiányzik a fog koronarésze, és nem lehet már megfogni fogóval.

Ez is gyakori eset, mert a fogszuvasodás révén sokszor előfordul, hogy a fog koronája teljesen letöredezik, és a foggyökeret el kell távolítani.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: bölcsességfog eltávolítása műtéti úton és orálkamerás átvizsgálás kedvező áron  39 900 Ft helyett 14 990 Ft-ért

Most fizetendő: 3 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114.

A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Egy vásárló 1 kupont vásárolhat!

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9.00-18.00 között.
Pontos cím: 13. kerület. Budapest Hollán Ernő utca 51. Fsz/2.

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál Fogászat
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Hollán Ernő utca 51. Fsz/2.
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére