Mai­Kupon

Repülő Grúzok! A Grúz Táncegyüttes egyedülálló szuperprodukciója Magyarországon! 5900Ft helyett 2500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ezt neked is látnod kell! Most  Magyarszágon is kitör a "Kaukázusi vihar"! Grúz Nemzeti Táncszínház előadások. Repülő Grúzok a MOM Kulturális Központban. Sokak szerint a Repülő Grúzok a világ legjobb táncosai. A Georgian Storm bejárta már a világ legnagyobb színpadait, több mint 2000 előadást megélt szuperprodukció.

A kupon kizárólag a 2012.04.22-i, 15 órás produkcióra váltható be!A tavalyi évben Magyarország nagyvárosain végigsöpört a Grúz Vihar. A Kaukázusi Grúz Nemzeti Táncszínház 22 alkalommal lépett színpadra, és mindenhol teltház és óriási ováció fogadta a világhírű együttest. Sajnos néhány város nem osztozhatott a nagyszerű látványban, hiszen a szervezők képtelenek voltak mindenhová eljuttatni a produkciót.

Most azonban újabb lehetőség nyílik arra, hogy a még kimaradt városokba is eljusson a grúz csoda. 

A Georgian Storm című produkció nem véletlenül járta be a világ legnagyobb színpadait. Ilyen tüzes temperamentum, ilyen elsöprő energia ritkán látható és érezhető a színpadon. A több mint 2000 előadást megélt szuperprodukció egy nagyon egyszerű, de igaz mottója: 10 perces álló tapsvihar 5 kontinensen! Több mint 2 millió néző nem tévedhet!

A modern formában tálalt autentikus zene, a mágikus előadásmód, és a színpompás ruhák tökéletes képet adnak a Kaukázus ősi kultúrájáról, szemet gyönyörködtető látvánnyal gazdagítva a nézőket.

A Georgian Storm a jó és a gonosz harcáról, a háborúkról, győzelmekről, szeretetről, életről és halálról, a grúz nép bátorságáról szól. Ha azt hiszik, hogy mindezt nem lehet eltáncolni, akkor nagyon tévednek! Láthatunk párbajt, esküvőt, kardtáncot – lenyűgöző technikai tudású akrobatikus táncművészektől.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag a 2012.04.22-i, 15 órás  produkcióra váltható be!

A kupon az 5900Ft és 4900Ft-os kategóriába esik, mindkét kategória ára 2500Ft!

Jegyátvétel április 20-ig a Broadway jegyirodában :

 1075 Budapest, Károly krt. 21. (Deák térnél)
Tel: 780-0780 Nyitva: H-P: 10-19h

 

Az előadás a MOM Kultúrális Színháztermében lesz megtartva, Budapest 1124. Csörsz utca 18.

  


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Brodway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére