Mai­Kupon

Kategóriák

Nyílt nap a Végvár Ételbárban! Féláron végigkóstolhatod a teljes étlapot, mely mellé különleges söröket ajánlunk! Mindenkit szeretettel várunk siroki Végvár Ételbárban 2018. szeptember 15-én szombaton 11 órától Meskó Norbert mesterszakáccsal.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nyílt nap a Végvár Ételbárban! -Féláron végigkóstolhatod a teljes étlapot, mely mellé különleges söröket ajánlunk!

Mindenkit szeretettel várunk a siroki Végvár Ételbárban 2018. szeptember. 15-én szombaton 11 órától Meskó Norberttel, a MESTER SZAKÁCSUNKKAL!

A VÉGVÁR ÉTELBÁR Heves megyében, festői környezetben a Mátra lábánál, Sirokon található.Kirándulni vágyó pároknak, családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk ezt a nagyszerű egynapos szórakozást!

Féláron végig kóstolhatod az egész étlapot, mely mellé különleges söröket ajánlunk!

Gyertek, gyertek - nincs jobb, mint nálunk hűsölni a napernyők alatt, gyönyörködni a kilátásban, elmerülni a kiszűrődő konyhai illatokban.

Bemutatjuk mesterszakácsunkat  - Meskó Norbertet – valamint az új, őszi étlapot, mely teljes egészében megtekinthető itt:

https://www.facebook.com/vegvaretelbar/

Látogassatok el Sirokra és legyen részetek egy gasztró utazásban!

További program lehetőségek:

Siroki vár: A vár kiállítótere csak a nyitvatartási időben látogatható. Az alsó várban múzeum működik, míg a felső várban a régészeti feltárás befejeződött és már az is megtekinthető. A várat látványos ösvényen körül lehet járni. A bejárattól 400 méterre látható a Barát és az Apáca, két különleges sziklaalakzat, melyek turistaösvényen felkereshetők.

https://www.sirokivar.hu/

A Bükkszéki Fürdő igazi vonzerő a fürdeni vágyóknak. Aki egyszer megmártózott a körmedencében, megérezte a 35 Celsius-fokos Salvus gyógyvíz jótékony hatását, a falu különös atmoszféráját, biztos, hogy visszavágyik és újra felkeresi.

http://www.bukkszekfurdo.hu/

Egyéb látnivalók a közelben: Egri vár (25 km), Kisnánai vár (17 km)Az ajánlat feltételei

Parkolási lehetőség – Várparkoló, Sirok.

Nyitva tartás: 11 órától 22 óráig.

Asztalfoglalás:

06 70/395-0008

06 70/490-6000Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére