Mai­Kupon

Kezd pozitívan a napod és kapcsolj ki előre:
szív mantra csakra meditáció 2 500 Ft helyett csak 1 250 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Unod már, hogy rohansz egyik helyről a másikra és már aludni sem bírsz, mert folyton a tennivalókon jár az eszed. Torkig vagy az intoleráns és arrogáns emberekkel, akik körülvesznek? Időhiányban szenvedsz és kezdesz egyre türelmetlenebbé válni, mert mindenki jobban tudja, hogy mi lenne neked a jó a megkérdezésed nélkül?Nos, azt nem ígérem meg, hogy egy varázsütésre minden meg fog változni, sőt a problémáidat sem fogom helyetted megoldani, de ha adsz magadnak egy órát, hogy ebből az ördöginek látszó körből kikapcsolódhass

 

• lelkileg felfrissülj;
• új megközelítésből szemlélhesd életed;
• feltöltődj pozitív energiákkal;

 

biztosíthatlak, hogy újult erővel fogod magad belevetni hétköznapjaid sűrűjébe :)

Ha nem hiszel a hókusz-pókuszokba és nem ragaszkodsz a misztikus sallangokhoz sem, de a stresszoldást nem nyugtatók beiktatásával képzeled el, akkor ez a te helyed szerda reggelenként.

 

Hogy is néz ez ki a gyakorlatban?

Az aura egy olyan energiamező, amely minden élő szervezetet körbevesz, és különböző térerő műszerekkel (pld. Tesla-mérő) mérhető. A személyi higiéniához hozzátartozik, hogy minden nap (olykor akár többször is) megfürdünk, nincs ez másképp auránkkal sem, azt is célszerű tisztán tartani. Az aura fokozott elektromágneses aktivitást mutató pontjain találhatók a fő csakrák, azaz energetikai központok, melyek harmónikus energiafelvétele esetén a szervezet öngyógyító mechanizmusai tökéletesen működnek. Alul vagy túlműködés esetén a szervezet betegség formájában jelzi az egyensúly megbomlását. Testi, lelki, érzelmi jólétünk érdekében a megfelelő „karbantartások” után a csoport a legmagasabb szintű tudatosság állapotát (meditáció) a gondolkodás eszközével, a fókuszált figyelemmel (mantrázással) éli meg. Így távolítva el az akadályokat fejlődésünk útjából.

A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, mert minden program mindig az érdeklődés függvényében kerül megrendezésre, amint a jelentkezők száma elérte a minimális létszámot!

Időpont: szerda reggel 7.00 - 8.30 (90 perc)
Helyszín: Életrezgés Életmód Központ

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: 00 36 30 343 8798 (munkanapokon 15-16 óra között) vagy a 
magfeny@gmail.com e-mail címen.


Helyszín: http://www.eletrezges.hu
               Életrezgés Életmód Központ (az Iparművészeti Múzeum mögött)
              1092 Budapest, Kinizsi u. 33. fszt. 1 (kapukód: 1)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Breuer Éva
Cég
mediátor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Kinizsi u. 33
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére