Mai­Kupon

Kategóriák

Mini Drón quadcopter 3D, beltéri repülő tanuló, játék drón, páratlan teljesítménnyel és a minőségben 14.990 Ft helyett 4.990 Ft-ért.

Mini Drón quadcopter 3D, beltéri repülő drón - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:14 990 FtKedvezményes ár:4 990 Ft67% kedvezmény
2019. március 28.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en

Beltéri tanuló, játék drón. A legújabb stabilizációs technológia felhasználásával és újszerű tervezési technikákat tartalmazó, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. Páratlan teljesítmény és a minőség! A négy rotor tökéletesebb 3D-s repülést, pontosabb, egyenletesebb mozgást és navigációt tesz lehetővé. Beltéri repülésre ajánlott, 14 év fölött, de persze nem csak gyerekeknek! A mini drón tökéletesen alkalmas kezdő modellezőknek az alapvető fogások elsajátítására, megtanulására! A drón akkumulátora USB csatlakozóról tölthető, 10-15 perc töltéssel 10 perc repülési időt kapunk. A távirányítóba 2 db "AAA" 1.5 V-os ceruzaelem/ 1,2V-os akkumulátor szükséges (nem tartozék!). Ez a Mini Drone 360 ​​fokos szabad mozgás élményét kínálja. Négyirányú vezérléssel és 6 tengelyes stabilizációs rendszerrel rendelkezik, így biztosítja a teljesen kontrollált vezérlést. Színes kék és piros LED világítással rendelkezik, így a mellett, hogy látványos, irányítani is egyszerűbb a vizuális helyzetfelismerés miatt. Az egyik legjobb dolog, hogy a quadcopter tökéletesen és biztonságosan tárolható a távirányítóban, így akár nyaraláshoz, utazáshoz is magaddal viheted.Működés: Beltéri használatra javasolt! Ha nem bírsz magaddal és kiviszed a szabadban csak szélcsendben ajánlatos, mert a súlya mindösszesen 23 gramm és egy kis szellő is könnyen kibillenti az irányításból. A drone-ba épített akkumulátort az oldalán lévő csatlakozó segítségével lehet USB-ről tölteni a tartozék kábel segítségével. Bekapcsolni a töltőcsatlakozó melletti apró mikrókapcsolóval lehet. Bekapcsoláskor kigyúlnak a mini drón fényei is. A két piros fény az eleje!

A teljes navigáció fokozatos betanulás mellett a következőképpen javasolt: 
Első lépésben a fel, le szállást kell gyakorolni vele. Ha sikerül egy helybe megállni a levegőben, akkor jöhet az előre-hátra, oldalra haladás. Harmadik lépésben a fordulásokat. Ha az irányítást már jól begyakoroltad, teljes mozgásszabadságot kapsz fel-le előre-hátra, 3D fordulás. Az irányítás gyakorlásához türelem kell.

A termék kétféle színben rendelhető:

 Bordó vagy zöld színben.

A készlet tartalma: 
Távirányító, mini drón, 6 db rotorlapát, 4 db rotorvédő keret, 2 db távkapcsoló gomb kar, mini csavarhúzó, töltőkábel

- Kizárólag beltéri használatra javasolt!
- 14+ évtől ajánlott
- Beépített Lithium-Polimer akku
- Nagy szélesében sugárzó 2,4 Hz távirányítás, kb. 30-50 m hatótáv
- Fokozatmentes fordulatszám szabályozás
- Oldalanként finomhangolható rotorok
- 3D forgás lehetősége
- Repülési idő: 10 perc teljes feltöltéssel (15 perc feltöltés)
- Távirányító mérete: 13,5 cm x 7,5 cm x 3 cm
- Quadcopter mérete: 4,5 cm x 4,5 cm (a pengék kivételével)
- USB töltés a quadcopter számára
- A távirányítóba 2 db "AAA" 1.5 V-os ceruzaelem szükséges (nem tartozék)
- Ebben a modellben nincs telepítve kamera

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. április 14-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 4.990 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére