Mai­Kupon

Két alkalmas (2 x 60 perces) teniszoktatás edzővel - 60 % kedvezménnyel 10000 Ft helyett -, most csak 4.000 Ft-ért a Mogyordi Teniszcentrumban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Még soha nem teniszeztél, de kipróbálnád  és segítségre szorulsz? Esetleg már ismered jól eme élvezetes sportágat, de fontosnak tartod a szintfenntartást, vagy csak nem szeretnél lemaradni egy ilyen nagyszerű ajánlatról? Akkor ne habozz, siess, mert a kuponok csak korlátozott számban elérhetőek! 

Legyél te is tagja a gyönyörű környezetben található exkluzív klubnak, melynek célja:

 

egy Nyugat-Európában elterjedt klubhangulat kialakítása, ahol kicsik és nagyok, családok, baráti társaságok, cégek és magánszemélyek egyaránt jól érzik magukat, miközben az egyik legcsodálatosabb sportnak, a tenisznek hódolnak.

 

A hangulatról elsőrangú szolgáltatások, a kellemes környezet, a hozzáértő személyzet, a kiváló minőségű pályák és elsősorban a teniszt szerető játékosok gondoskodnak.

 

 Minden teniszbarátot szeretettel vár a Mogyoródi Teniszcentrum!

 

A Mogyoródi Teniszcentrum által biztosított oktató segít bevezetni a tenisz világába és elsajátítani a sportág alapjait.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos vagy személyes időpontegyeztetés szükséges! (0620/339-2941)

A kupon, a Mogyoródi Teniszcentrum pályáján használható fel.

A kupon 2 alkalmas (2x60 perc), szakedzővel történő teniszoktatásra vonatkozik, amibe beletartozik a pálya bérletidíja is!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mogyoródi Tenisz Club
Cég
Hul-mand KFT.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2146 Mogyoród, Mandula u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére