Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Csehország gyöngyszemei: Ceské Budejovice, Cesky Krumlov, egynapos buszos utazás 1 főnek 19.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.900 Ft.

Csehország gyöngyszemei, egynapos buszos utazás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:1900 FtTeljes ár:14 990 Ft25% kedvezmény
2019. April 26.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en

Cesky Krumlov méltán képezi az UNESCO Világörökség részét. Lenyűgöző Óvárosával és gazadag látnivalóival igazán kellemes időtöltést ígér… Az már csak hab a napunkon, hogy Ceské Budejovicében ellátogatunk a Budvar sörgyárba is …Az utazás programja:

Találkozó 04:00-kor Budapesten, a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás 04:15-kor. Folyamatos utazás Csehország felé, melyet rövid pihenőkkel szakítunk csak meg.
A késő délelőtti órákban érkezünk az UNESCO Világörökség listájára 1992-ben felkerülő Cesky Krumlov városába. A városka történelmi negyedét körbe öleli a Moldva folyó, melyről a nevét is kapta Krumme Aue, azaz görbe mező. Városnéző sétánkból nem maradhat ki a krumlovi vár, mely a prágai Hradzsin után a második legnagyobb Csehországban. A várat a 14. században kezdték építeni, majd az évszázadok alatt folyamatosan bővült. Négy fő részből áll: alsó- és felsővár, barokk színház és kastélypark. A város másik jelképe a vártorony, mely kör alakjával 54 méter magasra emelkedik a város fölé. Innen szemkápráztató panoráma tárul a szemünk elé. Természetesen a Szent Vitus templom sem maradhat ki városnéző sétánk
során, mely gótikus freskómaradványai lenyűgözik a turistákat.
A délután további részét szabad program keretében töltjük. Ezalatt lehetőség lesz elkölteni egy késői ebédet egy kellemes cseh “Kričma”-ban.
16:30 órakor folytatjuk utunkat Ceské Budejovicébe, ahol a Budvar Sörgyárat látogatjuk meg. Egyedülálló összetételének, finom ízének köszönhetően a Budvár sört sok ezer fogyasztó tartja kedvenc sörének. Nekünk lehetőségünk nyílik a Budweiser Budvar otthonában megtekinteni, hogyan is készül ez a nemes nedű, melyet több mint 700 éve készítenek az eredeti recept szerint. A látogatás és sörkóstolás után indulunk haza Magyarországra. Budapestre várhatóan másnap a késő esti, kora hajnali órákban érkezünk. A programok időrendi sorrendje változhat.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést 

-a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést 

- a biztosítást,

- az 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

 Belépők:

- Sörgyár: 200 CZK. Cesky Krumlov vár: 250 CZK/fő, nyugdíjas, gyermek: 180 CZK/fő.

- Fakultatív vacsora: 320 CZK.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.The Fine Print

Valid until: September 21., 2019

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2019.09.21.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 3.800 Ft, a fennmaradó 26.190 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1.000 - 2.000 - 3.000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után, indulás előtt maximum 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fős díj ellenében.

Külön köthető: javasolt betegség-, baleset- és poggyász biztosítás megkötése, 1.650 Ft/fő az út teljes időtartamára illetve útlemondás biztosítás (részvételi díj 1%-a).

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Company
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
Phone
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére