Mai­Kupon

🚌 Látnivalókban gazdag egynapos buszos kirándulás Wachau vidékére júniusban! Wachau szépségei hajóról, Dürnsteinei Apátság és Mödling 1 főnek 11.990 Ft helyett 9.490 Ft. Most fizetendő 1.200 Ft.

Egynapos kirándulás  Wachau vidékén 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:11 990 FtElőlegben fizetendő:1200 FtTeljes ár:9 490 Ft21% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy különleges nyári kirándulás keretében, az osztrák Dunakanyart, Wachaut először hajóról majd autóbuszról ismerhetjük meg. Bejárjuk a bájos Dürnstein városkát, megkóstolhatjuk a legendás wachaui zsömlét, hazafelé pedig még betérünk egy hangulatos kis mesevároskába, ahol Beethoven emlékeit is felfedezhetjük. Tartson velünk erre a különleges útra, élvezze a táj lenyűgöző szépségét és a természet csodáit!Az utazás programja:

Kora reggel elindulunk autóbuszunkkal Budapestről. Úti célunk az osztrák Dunakanyar, a Wachau vidéke, mely az UNESCO világörökségi listán szerepel. A Duna egyik legszebb szakasza, 30 kilométer hosszú völgyszoros a Duna mentén, Krems an der Donau és Melk városok között. A táj természeti környezete, települései, építészete (várak, kolostorok, templomok, lakóházak együttese) egyrészt a vidék középkori arculatát őrzi, másrészt az osztrák barokk építészet legszebb emlékeit vonultatja fel. A Wachau völgye szolgál az 1200 körül született felnémet hőseposz, a Nibelung-ének helyszínéül is.
Krems an der Dunau városka kikötőjében sétahajóra szállunk. Dunai sétahajóval elhajózunk a wachaui kultúrtáj nyugati kapujáig, Melk városig. Útközben Dürnstein, Weißenkirchen, Spitz, és Schönbühel mellett haladunk el és a három órás hajózás alatt a hajó étteremében még meg is ebédelhetünk. A kikötőtől autóbuszunkkal a Duna bal partján fekvő közeli Dürnstein városkába utazunk, melynek barokk temploma Wachau egyik jelképeként az UNESCO világörökségi védelmét élvezi. A fallal körülvett, pici város bájos fekvésével, gyönyörű, kék-fehér barokk templomtornyával, sziklaszirten álló romantikus várromával Wachau jelképe. Hírnevét, műemlékei és páratlan fekvése mellett elsősorban Oroszlánszívű Richárd angol királynak köszönheti, aki hónapokon át élvezte kényszerből a vár marasztaló vendégszeretetét. Látogatást teszünk az 1410-ben alapított Ágoston-rendi kolostorban, mely Ausztria egyik legszebb barokk apátsági épületegyüttese plébániatemplomával, díszes épületeivel, gazdag stukkóival és a vidéket uraló barokk tornyával. Közel másfél órás vezetett sétánk alkalmával helyi vezető mutatja be számunkra az Apátságot: barokk kolostor, kerengő, templom, kripta, udvar, Duna terasz, ahonnan pompás a kilátás a szőlőkkel borított hegyoldalakra, és a kék Duna szalagjára. Az apátsági látogatást követően érdemes még egy sétát tenni a városkában. A nyugati városkapu közelében egy későreneszánsz stílusban épült kastély áll, mely az ország egyik legnépszerűbb kastélyszállója, és a „Duna hercegnője” című német  romantikus tv sorozat is megörökített. Beülhetünk a híres Schmidl pékség és kávézóba, mely a legendás wachau-i zsemle szülőhelye. Több mint 100 éve készült itt az első, búza- és rozslisztből sütött zsemleszerű péksütemény titkos receptúra alapján, és a csak itt gyártott zsemléket az egész Wachauban megtaláljuk.

A nap utolsó programhelye, a Bécs közelében található hangulatos kis mesevároska, Mödling lesz, mely Alsó-Ausztria egyik gyöngyszeme, a Bécsi-erdő egyik ékköve. A fenyőerdővel körül ölelt városka lakói ma is nagy gonddal őrzik a település emlékeit. A város melletti magaslaton állnak egy 11. században épült vár maradványai. A sétálóutcában középkori házak mellett megyünk el, amelyek között reneszánsz és szecessziós stílusú épületek is felfedezhetők. Érintjük az egytornyú patinás városháza épületét, a 16. században épült Beethoven-házat, ahol a zeneszerző 1818 és 1819 nyári hónapjait töltötte. Több szonátát, ünnepi misét és a mödlingeni táncokat komponált itt a zeneszerző. Az óváros tele van ínyenc falatokat és borokat kínáló hangulatos éttermekkel, kávézókkal, melyek egyikében szabad időnk alatt lehetőségünk lesz egy rövid időre leülni és megkóstolni a helyi specialitásokat, ízletes osztrák sülteket, süteményeket.


A program végeztével hazautazunk Budapestre, ahova a késő esti órákban érkezünk meg.

Az utazás részvételi díja tartalmazza:

- az autóbuszos utazást, újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,

- magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 600 Ft/fő; 18 év alatt: 300 Ft/fő, amely az irodában fizetendő,
- Hajójegy (kb. 2 óra 55 perc): felnőtt és nyugdíjas: 26 €/fő, 10-15 éves korig: 13 €/fő, 9 éves korig ingyenes
- Dürnstein, Apátság (vezetéssel): 9 €/fő, 6-15 év között: 6 €/fő (maximum 40 fő lehet)
- Ebéd a hajón (palacsintatészta leves, Bécsi szelet sertéshúsból petrezselymes  burgonyával és vörös áfonyával): 15 €/fő (minimum 20 fő jelentkezése esetén)

 

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. június 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. június 29. (szombat)

Most fizetendő 1.200 Ft, a fennmaradó 8.290 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az utazás részvételi díja tartalmazza:

- az autóbuszos utazást, újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,

- magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 600 Ft/fő; 18 év alatt: 300 Ft/fő, amely az irodában fizetendő,
- Hajójegy (kb. 2 óra 55 perc): felnőtt és nyugdíjas: 26 €/fő, 10-15 éves korig: 13 €/fő, 9 éves korig ingyenes
- Dürnstein, Apátság (vezetéssel): 9 €/fő, 6-15 év között: 6 €/fő (maximum 40 fő lehet)
- Ebéd a hajón (palacsintatészta leves, Bécsi szelet sertéshúsból petrezselymes
burgonyával és vörös áfonyával): 15 €/fő (minimum 20 fő jelentkezése esetén)

Indulás: 

5:00 Blaha Lujza tér (Europeum Hotel melletti buszöböl)
5:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállóban)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km,
- Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya, Shell benzinkút, 64 km,
- Győr, Arrabona pihenő, M1 autópálya, MOL benzinkút 119 km,
- Mosonmagyaróvár, Mosoni pihenő, M1 autópálya, MOL benzinkút, 162 km,

Érkezés: a késő esti órákban 22 óra körül

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell 48 órán belül az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére