Mai­Kupon

2 db Grab and Gab táska, használatával gyorsabban és egyszerűbben pakolhatsz a pénztárnál és az autódba. A termék 2.990 Ft helyett 1.590 Ft.

Praktikus, 2 db-os bevásárlótáska nagy bevásárlásokhoz, 20 kg-ig meg lehet tömni. A két táska egy normál bevásárlókocsiban együtt elhelyezhető, egyszerűen a bevásárlókocsi két oldalára kell akasztani, s belerakosgatni a vásárolni kívánt árukat. A pénztárnál futószalagra kitesszük a termékeket, a táska üresen marad, majd közvetlenül vissza a nagy bevásárló-táskába visszarakjuk azokat. Onnan már csak egy mozdulat, és bent is van a csomagtartóban. Ilyen egyszerű! Nem kellenek a környezetkárosító nylon zacskók. A táskán praktikus zseb is található, ide a pénztárcádat, kulcsokat, vagy mobiltelefonodat is beleteheted.

Tépőzárral Záródik, így a csomagtartóban sem gurulnak ki és törnek össze a megvásárolt dolgok.Kényelmes fogása van, ha nem használod, egyszerűen lapra lehet csukni.A termék leírása:

- a csomag 2 db nagy bevásárlótáskát tartalmaz!
- mérete: 36 cm x 36 cm x 25 cm 

Környezetbarát termék! Bevásárlásoknál nem használjuk feleslegesen a szupermarketek környezetszennyező, eldobható műanyag táskáit, ezáltal óvjuk a természetet! A kép illusztráció, a termék apró részéletekben eltérhet! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.590 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft.
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére