Mai­Kupon

Végre mindenki számára elérhető a tökéletes dekoltázs! Láthatatlan Push Up melltartó választható fekete vagy bézs színben, most 7.990 Ft helyett 1.490 Ft-ért rendelhető.

Végre mindenki számára elérhető a tökéletes dekoltázs!

Tökéletes dekoltázs pillanatokon belül, pánt nélkül, gond nélkül, kínos kapocs nélkül és nyitott háttal!

A termék bőrbarát és teljesen láthatatlan minden ruha alatt! Kényelmes, biztonságos és nélkülözhetetlen!Láthatatlan push up melltartó, öntapadós, ezért csak tegye a helyére, a zsinór segítségével állítsa be kívánt hatást és húzza meg! A teljesen sima felület lehetővé teszi, hogy a VIGO láthatatlan push up melltartót hordani lehessen mindenféle ruha alatt még a nyitott hátú ruhák alatt is!

A láthatatlan push up melltartót minden használat után gyengéden meg kell mosni meleg csapvíz alatt és hagyni kell hogy megszárad.

Figyelem! A termék védőcsomagolásának felbontása után kizárólag minőségi hiba esetén áll módunkban reklamációt elfogadni.

Szín:( választható)

- bézs

- fekete

Kosár méret:

- "A"

- "B"

- "c"

- "D"

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

A termék személyes átvételére nincs lehetőség, a kiszállítás díja 990 Ft, melyet szintén a termék átvételekor kell fizetni.

A termék átvételekor fizetendő: 1.490 Ft + 990 Ft.

Több termék esetében is csak egy szállítási díjat számítanak fel. (Egyszerre történő megrendelés esetén)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
RGB International Kft
Cég
RGB international Kft
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére