Mai­Kupon

60 perces svédmasszázs a belvárosban, 5800Ft helyett 2490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A svéd masszázs képezi valamennyi masszázsfogás alapját. Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik. Hasonló a gyógymasszázshoz.A mozgásszegény életmód egyik következménye, hogy egyes izomcsoportjainkat nagyon ritkán vagy soha nem használjuk. A rossz tartásból eredően megbomlik testünk izomegyensúlya, egyes izomcsoportok megnyúlnak, mások megrövidülnek. A rossz szöveti anyagcsere, túlterheltség és a harántcsíkolt izomzat hosszváltozása fájdalmas csomókat eredmé- nyez az izomban. Ezek a szöveti elváltozások helyi és kisugárzó fájdalmat okoznak a test különböző területén.  • A masszázs simító, dörzsölő rezegtető és gyúró mozdulataival felfrissíti a szervezetet.
  • A gyengéd mozdulatok serkentik a vérben az oxigénáramlását. Stimulálják a bőrt és idegrendszert, továbbá csökkentik a lelki és fizikai feszültséget.
  • Segít az izomgörcsök, letapadások oldásában, hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez.
  • Felgyorsítja az emésztést, fokozza a kiválasztást, javítja a vérkeringést, tágítja a hajszálereket. Segít az izületek regenerálódásában.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/4542527-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Hauk és Társa Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Katona József u. 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére