Mai­Kupon

Vizelési panaszai vannak? Prosztata szűrés 1 főnek: PSA vizsgálat + állapotfelmérés bioquant készülékkel, gyors EKG és vércukorszint méréssel, vércsepp vitalitásméréssel 12 200 Ft helyett 5 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 800 Ft!

Prosztata szűrés ajándék gyors EKG és vércukorszint méréssel - Egészség kupon
Eredeti ár:12 200 FtElőlegben fizetendő:1800 FtTeljes ár:5 990 Ft51% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A PSA vizsgálat rutin szűrővizsgálatnak számít. A prosztatarák szűrővizsgálatára használt tumormarker az úgynevezett PSA, azaz a prosztata specifikus antigén.A PSA egy olyan fehérje, mely kizárólag a prosztatában termelődik. Ez a fehérje a vérben is megtalálható. A prosztata (dülmirigy) antigén szintjének változása fontos információval szolgál a prosztata állapotáról.
A PSA vizsgálat lényegében egy vérvételt jelent (mindössze egy vércsepp az ujjhegyből), amelyből ennek az anyagnak a szintje határozható meg egy indikátor eszközzel. A vér PSA szintjéből következtetni lehet a prosztata fiziológiás állapotára. Szérumszintje a prosztataszövet térfogatával arányos.
Ha a PSA értéke a normál tartománynál magasabb, az prosztata elváltozásra utal. Azonban, azt nem csak a prosztata rosszindulatú daganata okozhatja. Okozhatja megnagyobbodás, mely oka lehet jóindulatú elváltozás, esetleg prosztata gyulladás is. A PSA mérése középkorú férfiakban a prosztata elváltozások szűrésére alkalmazható. A szérumszint a betegség súlyosságával is arányos, így kezelés (műtét) után a beteg állapotának rendszeres ellenőrzésére is használható.
A prosztatarák nagy veszélye, hogy csak viszonylag későn okoz panaszokat.
A prosztata jóindulatú megnagyobbodása ugyancsak okozhat vizelési problémákat (szakaszos vizelés, gyakori vizelés, a vizelet nehézkes ürítése). Nagyon fontos, hogy a férfiak 50 éves kor felett legalább évente elmenjenek szűrővizsgálatokra. Gyanú esetén azonban minden esetben mintát kell venni a prosztatából és a szövettan eredménye alapján kell dönteni további kezelések szükségességéről.

Mikor és mely előfeltételekkel végezhető a PSA vizsgálat?

A nap bármely szakaszában elvégezhető, azonban az alább felsorolt esetekben el kell telnie a megjelölt várakozási időnek, hogy ne kapjunk hamis pozitív eredményt:
Biciklizés / ergometria: 24 óra
Ejakuláció: 24 óra
Prosztata masszázs: 2-3 nap
Rektális ultrahang vizsgálat: 2-3 nap
Cisztoszkópia: 1 hét
Biopszia: 4-6 hét

 

A Bioquant lézerterápiáról
Mire szolgál a Bioquant lézerterápia kezelés?
A Bioquant a vér orrüregen keresztül történő lézersugaras kezelési eljárást biztosítja. Ennek a készüléknek köszönhetően egészségesebbé tehető a vér összetétele, működése. Az egész világon folytatott klinikai tanulmányok alátámasztják és megerősítik a Bioquant rendkívüli hatékonyságát. Már egy lézeres kezelés után javul a közérzet, növekszik a teljesítőképesség.

Klinikailag igazolt az is, hogy a Bioquant lézer lassítja az öregedés folyamatát. Kiválóan alkalmas rehabilitációra, illetve szövődmények kialakulásának megelőzésére is hatékony megoldást nyújt! Mellékhatások nélkül alkalmazható cukorbetegség kezelésére is. A legjobb, hogy ez a műszer nemcsak orvoslásra, de megelőzésre is kiváló!

Mit érdemes tudni a Bioquant félvezető-lézerterápiás készülékről?
Egészségügyi segédeszköz, mely működési elve a vörös lézerfényen alapul. Használat során bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó részét, ahol besugározza az ott található erekben áthaladó vért és idegvégződéseket.
Aktiválja a vér minden alkotóelemét.
Stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert.
Fokozza az anyagcserét, ezáltal megindítja a zsírlebontást. Csökkenti a vér viszkozitását, ennek köszönhetően a vértestek elszakadnak egymástól, így teljes felületükkel képesek az oxigént felvenni.
Csökkenti a lipidek mennyiségét a vérben, a vér besugárzása során a vérben nagy mennyiségű zsíroldó enzim aktivizálódik.

Javítja a szervezet oxigénellátását, csökkenti az olyan betegségek kialakulásának a veszélyét, mint a vérrögök keletkezése az erekben, infarktus, agyérrendszeri betegségek, szívérrendszeri betegségek, stb. Alkalmas a magas vérnyomás gyógyítására és megelőzésére, a vérnyomás stabilizálására.
Pozitívan hat a belső szervekre és az anyagcsere folyamatokra.
A rendszeresen alkalmazott kezelések után javulnak a következő klinikai tünetek: az agy- és szívérrendszeri betegségek tünetei, rosszullét, fejfájás, mellkasi fájdalmak, depresszió, mellkasnyomás, amnézia, letargia, ischaemiás szívbetegségek.
Javítja az alsó végtagok vérellátását, sikerrel alkalmazható az asztma gyógyítása, a pajzsmirigy működés javítása érdekében, valamint idegrendszeri és nyirokérrendszeri betegségek esetén.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Vizelési panaszai vannak? Prosztata szűrés 1 főnek: PSA vizsgálat + állapotfelmérés bioquant készülékkel, ajándék gyors EKG és vércukorszint méréssel, vércsepp vitalitásméréssel 12 200 Ft helyett 5 990 Ft-ért.

Most fizetendő: 1 800 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36-20/311-3711
A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

A szolgáltatás pontos helye és címe: Új helyen!!!

1085 Budapest (VIII. kerület), Stáhly u. 13. II.emelet

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ÉLETERŐ PREVENCIÓS KÖZPONT Természetgyógyászati rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Stáhly u. 13.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére