Mai­Kupon

Lézeres vízmérték PRO4, sokoldalú eszköz szintezéshez, kiméréshez, hideg és meleg burkoláshoz, parkettázáshoz, csempézéshez, professzionális felhasználásra is 4.990 Ft helyett 2.990 Ft-ért.

Lézeres vízmérték - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:4 990 FtKedvezményes ár:2 990 Ft40% kedvezmény
2019. október 17.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Mindenféle munkálatokhoz, otthoni barkácsoláshoz, képek felrakásához, lambéria, vagy fali lámpák egy vonalba való felrakásához, polcok beállításához és sok más munka precíziós megoldására. Felejtsd el a ceruzanyomokat a falon, ezután szükségtelen! A vízmértéket helyezd a kívánt magasságba, állítsd be és kapcsold be a lézersugarat! A lézer függőleges és vízszintes vonalban fog megjelenni a földön, falon, vagy bármilyen munkafelületen és már dolgozhatsz is. Nem kell ezentúl három pontról mérve vonalazgatni. Jól jelölhetsz akár 50-100 méter távolságba is. A precíziós beállítást 3 db folyadékos vízmérték is segíti, a függőleges és vízszintes sík mellett 45°-os is található benne, ráadásul ezeket meg is lehet világítani, így sötét, vagy árnyékolt helyen sem fogsz tévedni. A pontos kimérést pedig a készülékbe épített 1,5 méteres mérőszalaggal is el tudod végezni, valamint a készülék alján található síkon találsz egy 20 cm-es vonalzót is a  Ez a lézeres vízmérték nagy segítség lehet minden háztartásban, műhelyben, egyszerűen kihagyhatatlan kelléke egy professzionális szerszámos ládának.Termék leírása:

- A mérőszalag mérete 1,5 méter / 4,92 láb
- Lézeres kivetítés: vörös pont / függőleges-vízszintes vonallézer
- A LED megvilágítású vízszintezők: függőleges, vízszintes, 45°-os
- Elemek:  3 db AG13 gombelem (tartozék)
- Mérete: 250 cm x 58 cm x 2,6 cm
- 3 db AG13 gombelemmel (tartozék) működik!
- A lézer hullámhossza 630-680 nm, hatótávolság max. 80-100 méter, lézersugárzás < 1mW (2. Osztály).

 Közvetlenül a lézersugárba nézni TILOS!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.990 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére