Mai­Kupon

Könyvre csíptethető LED olvasólámpa, mely használata egyszerű és praktikus. Világítsd meg a könyvet ezzel a kis lámpával és nem zavarod társad a késői olvasással. A termék most 1.590 Ft.

Nem szeretnéd párodat zavarni az alvásban, viszont te az ágyban akarnál még olvasgatni? Nincs időd máskor kedvenc regényedet bújni, csak este lefekvés előtt? Esetleg szeretnéd átolvasni a holnapi zh-hoz a jegyzeteidet? Ezzel a kütyüvel egyszerűen, és takarékosan teheted meg mindezt, kedvenc helyeden mégpedig az ágyadban. Nem kell többet azzal bajlódnod, hogy megfelelő szögbe állítsd lámpád, minden este, aztán másnap vissza, ráadásul a meleg takaró alól sem kell kimászni, hogy leoltsd azt. Egyszerűen csak felcsípteted könyved, vagy füzeted borítójára, és egycsapásra fény terem neked az éjszakában! És a legjobb, hogy nem az áramszámládat növeled, mivel a kütyü nem igényel áramellátást, így még takarékos is lehetsz.Hasznos tudnivalók:

Csak csíptesd fel, és világítsd meg a könyvet, így senkit nem fogsz zavarni. Fehér fényének köszönhetően nem fogja rontani a szemed. Ha a könyv borítójára erősíted, egyáltalán nem fog akadályozni a lapozásban. Flexibilis kialakításának köszönhetően bárhogy tudod állítani, hogy neked kényelmes legyen.

A lámpa tulajdonságai:

Felcsíptethető
Flexibilis
Szín: fekete
LED fénye: fehér
Működéséhez 2 db CR1220 lapos elem szükséges, amelyet már a kütyü tartalmaz.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 990 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.590 Ft +  990 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kütyübazár!
Cég
Schenopol Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére