Mai­Kupon

Halpikkely pucoló, mellyel könnyen és biztonságosan végezheted el a hal tisztítását. A termék most 1.180 Ft.

Szeretsz sütni-főzni? Közel állnak hozzád a halas ételek, előszeretettel készítesz a családnak is, viszont a makacs pikkelyek feladják a feladatot? Nem kell többé órákat töltened a hal tisztításával, hiszen ezzel az eszközzel pillanatok alatt eltávolíthatod a pikkelyeket. Ami pedig még ennél is jobb, hogy megspórolhatod magadnak a takarítást is, hiszen a kis tartály összegyűjti helyetted az apró pikkelydarabokat. Halászlé készítéséhez elengedhetetlen kellék!Hasznos tudnivalók:

Használata rendkívül egyszerű, bátran ajánljuk kezdő konyhatündéreknek is, hiszen ezzel az eszközzel gyerekjáték lesz a hal tisztítása! Kis méretének köszönhetően szinte bárhol tárolható, a fogantyún található lyuk segítségével pedig akár falra is lehet akasztani. Tisztítása könnyű, nincsenek rejtett rések ahol a pikkelyek beragadhatnak.

- Szereted a halas ételeket, az elkészítéssel járó nehézségeket viszont már nem? Mit szólnál hozzá, ha mától nem lennének nehézségek?

- Ezzel az eszközzel könnyen és biztonságosan végezheted a hal tisztítását, nincsenek többé a pikkely eltávolításából származó sérülések.

- Összegyűjti a pikkelyeket, Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy kiborítsd!

A pikkelyeltávolító tulajdonságai:

Anyag: műanyag
Méret: 3,8 x 17,2 x 2,7 cm

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. december 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 990 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.180 Ft +  990 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kütyübazár!
Cég
Schenopol Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére