Mai­Kupon

🚌 Adventi hangulatban Krakkóban 2019. december 14.én. Buszos kirándulás 1 főnek 15.990 Ft helyett 12.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.650 Ft.

Adventi hangulatban Krakkóban, buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:15 990 FtElőlegben fizetendő:1650 FtTeljes ár:12 990 Ft19% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Szombaton találkozás a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben) 04:30. Indulás 04:45-kor, majd utazás Krakkó felé autóbusszal. Útközben tartunk egy pihenőt, majd a déli órákban érkezés a Krakkóba, ahol helyi vezetéssel meglátogatjuk Lengyelország második legnagyobb városát. Megtekintjük a Wawel dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, teszünk egy kellemes sétát a Visztula partján, majd a további nevezetességek (Főtér a Posztóházzal, Mária templom, stb.) meglátogatása következik.
Lehetőség lesz kipróbálni a helyi gasztronómiát egy késői ebéd keretében. A menü ára 70 PLN/fő, mely a buszon az idegenvezetőnek fizetendő zlotyban. A menü tartalmaz: levest, főételt körettel, desszertet, az ital egyénileg fizetendő.
Ebéd után utazhatnak a helyi kisvonattal, vagy megkezdhetik az adventi nézelődést, helyi kézműves portékákat, karácsonyi ajándékokat, édességet, mézet, mézbort vásárolhatnak.

A hangulatos délután után az esti órákban visszaindulás Magyarországra, éjszaka a buszon. Érkezés Budapestre a reggeli órákban.Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést 

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést és a biztosítást, a fakultatív ebédet, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában kötelezően fizetendő.
Pénzügy: Fakultatív ebéd 70 PLN.

A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Zlotyt hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincs! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
Az ebéd árát az utaskísérő szedi össze a buszon. A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

A helyfoglalás az előleg- befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. december 14.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 1.650  Ft, a fennmaradó 11.340 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (48 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

kupon megvétele után 48 órán belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, választott programot, időpontot, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére