Mai­Kupon

Egy kandalló, mely "felmelegíti" a szobát és egy szórakoztató játék keretében nyeri el végleges formáját. A termék 6.990 Ft helyett most 4.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy kandalló, mely "felmelegíti" a szobát és egy szórakoztató játék keretében nyeri el végleges formáját. Barátaiddal kellemes programként is szolgál, mely során a téglák felragasztgatása és a részek összeillesztése után átvarázsolhatjátok vele a szobát.

Felállítást, kidekorálást követően kellemes hangulatot kölcsönöz a lakásba. Akár a karácsonyfa közvetlen közelébe is rakható. Gyakorlatilag bárhova fel lehet állítani egy-két perc alatt.
Kiváló közösségépítő az első alkalom, mikor összerakjuk akár egy puzzle-t. A termék minden elemét megkapod és csak fel kell ragasztgatni ahogy szeretnéd a kis téglákat.
Ha unod már az átlagos ajándékokat, karácsonyi ajándéknak is tökéletes. Ilyet biztos nem kapott még!Összeállított méretei: 80 cm széles és 93 cm magas, valamint 12 cm mély

Csomag méretei: 93*80*10

A termék lapraszerelten kerül átadásra. A képek illusztrációk. A dísztárgyak és eszközök nem része a csomagnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. december 6-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS! Átvétel, csak a kartontrend.hu oldalon történő megrendelést követően lehetséges, az azt visszaigazoló átvételi lehetőség e-mailt követően.

http://www.kartontrend.hu/termekek/karacsonyi-ajandek/kartontrend-diszkandallo-kt532

A szállítást a DPD futárszolgálaton keresztül történik, mely extra díja 1.890 Ft. ( A kupon megvételekor választható és a termék árával együtt fizetendő.)kiszállítás 3-5 napon belül megtörténik.

Személyes átvétel Budapesten előre egyeztetett időpontban, a 1143 Budapest, Stefánia út 21. címen lehetséges. Tel.: +36/30-850-9737

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sarkadi Ákos E.V.
Cég
Sarkadi Ákos EV. - KartonTrend
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Stefánia út 21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére