Mai­Kupon

Mit árul el rólam az írásom? És a rajzom? Grafológiai személyiségelemzés, illetve állapotfelmérés (akár gyermekeknek is) online formában kedvező áron 7 860 Ft-ért az Alfa Képességfejlesztő Központban!

Grafológiai személyiségelemzés, ill. állapotfelmérés (gyermekeknek is) online formában.Módjai (két lehetőség közül, vagy rajzelemzés, vagy íráselemzés, nem mind a kettő):

Írás elemzésnél: erősségek megvilágítása, ösztönző motiváló erők, érzelmi hangulat, szellemi törekvések, szexuális tényezők, tervek, célok, önfegyelem, tanulási nehézségek, kapcsolatteremtés.
9 éves kortól, gyermekek írása is elemezhető. Hogyan teljesít az iskolában, milyen megterhelő számára a megfelelés ill. hogyan segíthetünk, hogy szívesebben járjon iskolába?
Golyóstollal írt legalább féloldalnyi szöveg A/4-es papíron. Sorvezető használata nélkül írt levél, vagy fogalmazás, saját aláírással.

Rajz elemzésnél: jelenlegi állapot, mentalitás, hozzáállás, hogyan éljük meg a körülményeinket, kihasználjuk-e lehetőségeinket, hogyan tudjuk feldolgozni stresszeinket?
Gyermekek esetében is 5-6 éves kortól.
Gyermek esetében bármilyen önmagától alkotott munka megfelelő. Felnőtt és kamasz esetében mindenképpen szabadon alkotott rajz szükséges, grafitceruzával, vagy tollal vagy színes ceruzával. A/4-es vagy A/5-ös méretű sima géppapírra, a másolás nem jó ehhez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: grafológiai személyiségelemzés, illetve állapotfelmérés (akár gyermekeknek is) online formában kedvező áron 7 860 Ft-ért

Az ajánlat 1 db elektronikus elemzést tartalmaz, amit a vásárló e-mail formátumban kap meg a KUPONKÓD megadásával.

Helyszín: 3200 Gyöngyös Rigó utca 20.
Mobil telefonszám: 06-30-950-2856
E-mail cím: info@alfakozpont.eu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Alfa Képességfejlesztő Központ
Cég
Molnár Andrea
Szolgáltatás helye
3200 Gyöngyös, Rigó utca 20.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére