Mai­Kupon

Ajándékozzon kulturális élményt, három kitűnő előadás egy bérletben! Koltai Róbert és Lackfi János-Szabó T.Anna januári - Kepes András februári előadása a XI. Villányi úti Konferencia Központban 9.900 Ft helyett 6.350 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mi más lehetne maradandóbb élmény, mint egy tartalmas előadás az ország legnépszerűbb előadóitól? Most egy bérletben vásárolhatja meg a Borbáth rendezvényszervezés által csokorba rakott remek előadók bérletét. A bérletek nem névre szólnak, akár át is ruházhatóak.A bérlet előadói:

- Koltai Róbert - Sose halok meg? 2020. JAN 23. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Az idén 75 éves Koltai Róbert színész-rendező előadása, akit többek között a Sose halunk meg, a Szamba, a Csocsó, avagy éljen május elseje!, a Miniszter félrelép című filmekből és számtalan színházi előadásból ismerünk és szeretünk, vall a maga szokott humorával és öniróniájával a színházról, emberi-szakmai kapcsolatokról, filmekről és szenvedélyről.


-   Lackfi János- Szabó T. Anna - KÖLTŐREVÜ - ÖRÖM, BÁNAT, ÉLET, HALÁL. 2020. JAN 29. SZERDA, 19:00

A mai költészet színes, mint a tűzijáték. Egy kis zenével megbolondítva a legpikánsabb gasztroélményt nyújtja. Mind a tíz ujjunkat megnyaljuk utána...

A költők sztoriznak, viccesek, őszinték, kegyetlenek, mélységesek. A versek táncolnak, dalolnak, törnek-zúznak, felrepülnek, elsüllyednek, elringatnak, felráznak.

Az irodalom a legvadabb utazási iroda, ezer éveken és ezer kilométereken
vágtatunk át, hogy landoljunk végül a saját életünkben, amely földig ér és égig ér.


-   Kepes András- Szikrázó mondatok2020. FEBR 13. CSÜTÖRTÖK, 19:00

Író újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár. Tévés személyiségként ismerték meg sokan de könyvei folyamatosan vezetik az eladási listákat. Új előadását tekinthetik meg a nézők ebben a sorozatban.

SZIKRÁZÓ MONDATOK

A szavaknak hatalmuk van; tudat alatt irányítanak bennünket. Vannak mondatok, amelyek beégnek az emlékezetünkbe, és meghatározzák gondolkodásunkat, értékrendünket. Vannak köztük felemelő, inspiráló és mérgező szavak, származhatnak szülőktől, tanároktól, barátoktól sőt ellenségektől is.
Kepes András azokról az emlékezetes mondatokról mesél, amelyek fontosak voltak számára életének egy-egy szakaszában, és amelyekre mások is ráismerhetnek, másoknak is tanulságosak lehetnek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. február 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A  kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, a kuponokat a jegypénztárban lehet beváltani jegyekre, ami egy órával nyit az előadás megkezdése előtt!

A megvásárolt kuponok az első előadás előtt válthatóak be ezért kérem a beváltásra szánjanak plusz 15-20 percet. Amennyiben nem tud eljönni az első előadásra a többi rendezvény előtt is megteheti a kupon beváltását.

Helyszín: Villányi úti Konferencia Központ, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Borbáth András ev.
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Villányi út 11-13.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére