Mai­Kupon

Téli-tavaszi méregtelenítés, immunerősítés, colon hidroterápia, laktóz és glutén teszttel kedvező áron 16 000 Ft helyett 9 500 Ft-ért a Vita-Pharm Magánklinikán!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

„Ha a fa rossz talajon áll, nem tud növekedni, egészséges termést hozni, hamar megbetegszik, és idő előtt kipusztul.” /Mayer/ 

Ha ismerősek az alábbi problémák: puffadás, túlsúly, pattanások, bőrproblémák, depresszió, akkor ez az ajánlat elhozhatja Neked azt a változást, amire szükséged van és a problémák hátterét is megtudhatod. A kupon 2 db vizsgálatot takar a Laktóz és a Glutén tesztjét és a Colon hydroterápiát.
 
A Colon a vastagbél orvosi-latin kifejezése. Hidroterápia alatt egy bizonyos vízterápiát értünk, amelynél a teljes vastagbelet váltakozó meleg-hideg hőmérsékletű vízzel öblítjük, tisztítjuk át. Cél a vastagbél megszabadítása a lerakódott székletmaradványoktól, gázoktól, bomlástermékektől és méreganyagoktól, amelyek az egész szervezetet megterhelik, és súlyos betegségek kialakulásához vezethetnek. Rohanó életünkbe könnyen be tudjuk illeszteni ezt a gyors és hatékony terápiát, amelyet korszerű német géppel, fájdalommentesen végzünk, hasi masszázs segítségével öblítjük át a teljes vastagbelet váltakozó hideg-meleg vízzel. A beavatkozás kb. 40’-ig tart, amelyet 5-7 naponta ajánlunk, panaszok esetén már 3-5 kezelés jelentős eredményhez vezet. A terápia mindenki számára ajánlott félévente l-l alkalommal.
 
Megelőzésre:

Narancsbőr kialakulásának megelőzése, védekezőképesség – immunerősítés, koncentráló képesség javítása, fizikai aktivitás növelése, vitaminok felszívódásának növelése,  hiánytünetek mérséklése, bőrünk kitisztulása.

Tünetekre:

Candida, allergia, méregtelenítés, ízületi megbetegedések, bőr problémák, székrekedés, emésztési problémák, elhízás, immunrendszer erősítése, egyes daganatos megbetegedések, krónikus vastagbélgyulladás, irritabilis colon syndroma, fáradékonyság, alvászavar.

Kontraindikáció:

Friss vérző aranyér, aranyérműtét utáni állapot (6 hó), hasi műtétek után (3 hó), szívinfarktus után (6 hó), szívműtétek után, epilepszia, egyes gerincsérülések utáni állapot.

Krónikus betegek a vizsgálatra eddigi leleteiket szíveskedjenek magukkal hozni! A beavatkozás nem végezhető el vérzés esetén.

Előkészületek:

A colon hydroterápiát megelőző este enyhe hashajtó bevétele, székletlazítás (nem has hajtás) céljából: Regulax, Tisasen tbl., Darmpflege, hashajtó tea.

Beavatkozás előtt egy órával étkezni nem ajánlatos. Kezelés előtt 2 nappal: narancs, mák, puffasztó ételek fogyasztását kérjük mellőzni.

A Vega teszt egy tűszúrás nélküli elektoro-akupunktúrás vizsgálat melyből kimutatható az ételintoleranciára való érzékenység, tünetei lehetnek: hajhullás, fáradékonyság, székrekedés, hasmenés, súlyproblémák, bőrelváltozások.

A vizsgálat időtartalma 1ó 15 perc kb .

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Colon hydroterápia, laktóz és glutén teszt kedvező áron 16 000 Ft helyett 9 500 Ft-ért!

Felhasználható: 2019.12.24-ig és 2020.01.02.-2020.06.30. között előzetes időpont egyeztetés után!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges e-mailen a kuponkód megadásával: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 48 55

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vita-Pharm Magánklinika
Cég
VITA-PHARM
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Vezér utca 156. (Egressy út - Vezér utca sarok)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére