Mai­Kupon

Karcsúbb? Fittebb? Egészségesebb? Igen! Egészséged érdekében most 5 alkalmas hősokk terápia – méregtelenítés kedvező áron 75 000 Ft helyett 50 000 Ft-ért a a Vita-Pharm Magánklinikán!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha fáradtnak érzed magad, ha rossz a közérzeted, ha felsleges kilóidtól szeretnél megszabadulni, ha a sejteid a laboreredményeid alapján nem jól működnek és aggódsz az egészséged miatt, akkor válaszd az új terápiás módszert – ami az országban csak három helyen érhető el – a Sagona Hinotori Dome által nyújtott regeneráló és sejtmegújító berendezés által biztosított gyógyulást. A berendezés az egész testet karbantartja, gyógyítja, regenerálja. Hogy pontosan hogyan gyógyít, hogyan segíti szervezetedet, megtudod, ha elolvasod ajánlatunkat!A Vita-Pharm jóvoltából egy kuponért cserébe háromalkalmas kezelésen vehetsz részt az úgynevezett hősokk terápián.

Pontosan mit is takar ez a kifejezés? Ha szervezeted nem lázas, nomális állapotban 35,6–36,5 fokos. Ha 37–40 fok között használjuk a berendezést, akkor a sejteket hősokk éri – ami hasonló állapotot hoz létre a lázas állapotunkhoz –, amikor is a szervezetben a következők játszódnak le: a sejteken belül megindul a hősokk-fehérjék termelése, és a sejtek elkezdenek regenerálódni. Ilyenkor az önmagukat hibásnak, károsnak, elöregedettnek minősülő sejtek elkezdenek megjavulni, vagy ha ez nem lehetséges, lebontják önmagukat. A test zsírégetésért felelős részei ugyancsak regenerálódnak, vagyis idővel a szervezet káros zsírszövetei – a fehér zsírszövet – a kúraszerű alkalmazás esetén elkezdenek lebomlani, és szemmel látható eredményeket veszünk észre magunkon. Karcsúbbak, fittek és egészségesebbek leszünk. A hősokk hatására a szervezet 48 órán át termeli a szervezetet sejtszinten megújító hősokk-fehérjéket, de az ezt követő öt napon belül azok száma elkezd csökkenni, azaz meg kell ismételni a kezelést. Kúraszerű alkalmazás esetén az alap hősokk-fehérje is megemelkedik, azaz magasabb lesz, mint a kezdetekkor. Ezért heti egy alkalommal ajánlott a terápiás kezelést folytatni.

A folyamat összességében javítja az anyagcserét, segíti a sejtek regenerálódását, végső soron pedig fogyáshoz vezet. Évtizedes lerakódásoktól szabadít meg, eltávolítja a nehézfémeket szervezetedből, fiatalít, regenerál, lazítja izmaidat, erősíti immunrendszered, stresszoldó és javul fizikai teljesítőképességed is! Ha a sejtek anyagcseréje megfelelő, ha képes önmagát lebontan a sérült, kóros sejt, úgy szerveid egészségesek, és ezzel az egész szervezeted is. Ha viszont sejtjeid nem képesek a regenerációra, akkor krónikus betegségek üthetik fel fejüket, azaz beteg leszel.

Használd ki a Sagoma Hinotori Dome által felkínált nagyszerű lehetőséget egészséged érdekében! A berendezés az egész testedet karbantartja, gyógyítja, regenerálja, ráadásul mindezt úgy, hogy Te közben kellemesen relaxálsz. Ha tetszik az ajánat és úgy döntöttél, megteszed magadért a legtöbbet, ne is habozz tovább! Vásárold meg a kupont, a megadott elérhetőségek egyikén egyeztess időpontot, szervezeted pedig meg fogja háláni a godoskodást, a törődést!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 5 alkalmas hősokk terápia – méregtelenítés kedvező áron 75 000 Ft helyett 50 000 Ft-ért

Új szolgáltatás!
Méregtelenítés felsőfokon!
Karbantartja a testet
Gyógyít
Regenerál
Ajánlott:
metabolikus syndroma
idegrendszeri kórképben (depresszió, gyulladások)
autoimmun betegségek
cukorbetegség
inzulinrezisztencia esetén
Hatása:
évtizedes lerakódás, nehézfémek eltávolítása
fitalító
regeneráló
izomlazító
stresszoldó
immunerősítő
fizikai teljesítőképességet javító
súlyvesztés
alakformálás
feszesítés
Használd ki ezt a nagyszerű lehetőséget!
A berendezés karbantartja egész testedet, szervezetedet
A kezelés alatt kellemesen relaxálhatsz
Gondoskodj magadról
Ne adj utat a betegségeknek!

Felhasználható: 2019.12.24-ig és 2020.01.02.-2020.06.30. között előzetes időpont egyeztetés után!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges e-mailen a kuponkód megadásával: idopont@vita-pharm.hu vagy munkanapokon 8:00-20:00 óra között telefonon: +36 (1) 222 02 30; +36 (20) 912 -4855

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vita-Pharm Magánklinika
Cég
VITA-PHARM
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Vezér utca 156. (Egressy út - Vezér utca sarok)
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére