Mai­Kupon

Teljes férfi urológiai kivizsgálás, PSA szűréssel, urológiai ultrahanggal most kedvező áron 33 000 Ft helyett 22 490 Ft-ért a Corvin Medical Orvosi Központnál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Corvin Medical Budapest belvárosában, a megújult Corvin-negyedben áll, mely mindenki számára jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind személyautóval.
A Központban kellemes, meghitt, barátságosan berendezett környezetben megnyugtató, fesztelen hangulatban, biztonságban érezheted magad.Nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosunk kiemelten a prosztatarák kezelésével, húgyúti fertőzések, erekciós problémák kezelésével foglalkozik. A kezelések során a betegek tanácsadást kapnak életmód-változtatásra, táplálkozási és folyadékfogyasztási szokásokra.

Az urológia mind a nők, mind a férfiak húgyivarszervi megbetegedéseinek szakterülete. Ide tartoznak a vesék, a vesevezetékek, a húgyhólyag, húgycső, illetve férfiaknál a herék, prosztata és ondóhólyag megbetegedései, valamint az inkontinencia. Ez az ajánlatunk most a férfiaknak szól.

Központunkban nagy hangsúlyt helyezünk a szűrővizsgálatokra, ennek is köszönhető a daganatos betegségek korai felismerése, és így időben történő műtéti gyógyításuk. A páciens panaszainak alapos megismerése után fizikális vagy / és eszközös vizsgálatokkal állítjuk fel a kórismét, szükség esetén központunk társszakmai háttérrel (laboratórium, ultrahang) is segíti a pontos diagnózis megállapítását.


Férfiaknak

A prosztatarák korai, idejében történő felismerése érdekében ajánlatos - ha betöltötte a 40. életévét, vagy már meghaladta - évente egy általános, alapos orvosi kivizsgálás. Egyszerű, rövid és fájdalmatlan vizsgálattal (rektális digitális vizsgálat, a prosztata végbélen át történő vizsgálata) a még tüneteket nem okozó prosztatarák is az esetek jelentős hányadában felismerhető, illetve minden, a prosztatarák gyanúját keltő elváltozás észrevehető és az ilyenkor szükséges szakorvosi kivizsgálás elvégeztethető. Most Ádám szűrés PSA vizsgálattal és ultrahanggal együtt! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: teljes férfi urológiai kivizsgálás, PSA szűréssel, urológiai ultrahanggal kedvező áron 33 000 Ft helyett 22 490 Ft-ért

A csomag tartalma: teljes urológiai kivizsgálás+ultrahangvizsgálat+PSA vérvizsgálat

A rendelés minden páros péntek 15.00-17.00-ig és minden páratlan kedd 17.00-19.00

Az ajánlat felhasználható: szabad helyek függvényében, előzetes foglalás után!

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@corvinmedical.hu e-mail címen vagy a +36-1/445-0144; +36-30/845-5834-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. I.em. 2.
A Corvin Plázától csak 5 perc séta, ahol a parkolás első órája mindig ingyenes és helyet is találtok!
Weboldal: www.corvinmedical.hu/

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Corvin Medical Orvosi Központ
Cég
Gaminvest Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Üllői út 44. I.em. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére