Mai­Kupon

3D vagy 4D selyem szempillák, ajándék Swarovski kővel vagy akár csillámmal a még vonzóbb tekintetért kedvező áron 17 300 Ft helyett 3 290 Ft-ért! Most fizetendő: 990 Ft!

3D tartós szempilla hosszabbítás, ajándék swarovsky kövekkel - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:17 300 FtElőlegben fizetendő:990 FtTeljes ár:3 290 Ft81% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hosszú, ívelt pillák, csábító tekintet, ez most mind a tiéd lehet a 3D vagy 4D selyem szempilla segítségével.
Választható selyem 3D vagy 4D szempilla felhelyezése vagy töltése + ha szeretnél ünnepi külsőt varázsolni pillantásodnak ajándékba választhatsz 1-1 swarovski követ vagy néhány szál csillámos szempillát.
Az Unisex Szalon a XX. kerületben várja szépülni vágyó vendégeit!A korunk 4D pillái nagy teret hódítottak a szépségipari piacon, ezért ma már mindenki számára meg lehet találni az ideális szempillát. Ideális esetben a saját pilláinknál csak 2-4 mm-rel érdemes hosszabb pillákat rakni.
Ezért, ha saját pillánk 9 mm hosszú, érdemes maximum a 12 mm-es pillákat választani. Akinek ritka a saját szempillája, sajnos a felhelyezhető pillák száma is korlátozódik, hiszen ez mindig az egyén saját természetes adottságaitól függ.
Átlagosan szemenként 60-100 pilla kerül felhelyezésre (pillánként 1 db), azonban ez a szám eltérhet. A selyem 4D pillákat ma már rendkívül jó ragasztókkal párosítják, melynek a száradási idejük 1-48 óráig terjedhetnek.
Minden esetre az első 24 órában érdemesebb vigyázni az újdonsült tekintetünkre, ilyenkor kerülni kell a vizet, a szolit, a sminklemosót, de még a szempillaspirál használatát is.

A 3D pilla felrakása azoknak ajánlott, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat, akik rövid, vékony pillájúak, akik szeretnék kiemelni szemük szépségét, vagy csak szeretnék megkímélni magukat a reggeli sminkeléstől. Szemenként körülbelül 50-80 szál kerül felhelyezésre oldalanként a saját szempillák számától függően.

A még természetesebb hatás érdekében, általában különböző hosszúságú pillákat használnak. Igény szerint ez lehet kevesebb vagy több.

A 4D és 3D pillák tartóssága egyénenként változhat. Ideális esetben 4-8 hétig kölcsönöz luxus tekintetet a viselőjének, utána érdemes elmenni töltésre. Előfordulhat, hogy 2 hét után sok pilla kihullik, ez általában a legelső felhelyezésnél szokott előfordulni. Ilyen esetben általában a viselőnek még szokatlan a 4D pilla jelenléte és mivel természetes a viselése előfordulhat, hogy mégsem vigyázott rá az első 24 órában, vagy a sminklemosójában, vagy az arcápoló szereiben mégis előfordult olaj koncentrátum. Természetesen a klóros víz, gőz, szoláriumozás is gyorsabban oldhatja a pillákat.

Prémium minőségű pillákról beszélünk, amik természetes hatást keltenek és pihe súlyúak. Természetesen beleolvadnak a saját pilláinkba, ezzel csábító tekintet kölcsönözve viselőjének.

A pillákat még jobban kiemeli 1-1 swarovski kő. Ezt most ajándékba jár a pillákhoz és ettől leszel igazán feltűnő. Akár egy eseményre készülsz, akár a nagy napra, ezt a csillogást érdemes kihasználnod!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 3D vagy 4D selyem szempillák +ajándék Swarovski kővel vagy csillámmal a még vonzóbb tekintetért kedvező áron 17 300 Ft helyett 3 290 Ft-ért! Most fizetendő: 990 Ft!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell elutalni a kupon leütése után 8 napon belül! Kérjük érdeklődjön email-ban vagy telefonon!

A helyszínre a már KINYOMTATOTT KUPONNAL kell érkezni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36/20-520-7350 telefonszámon a kuponkódod megadásával.
Amennyiben nem tudod elérni a szolgáltatót, valószínűleg éppen szépítenek valakit, de ha nem titkosított számról hívod őket, visszahívnak. SMS-ben is kérhetsz visszahívást a neved és kuponkódod megadásával!
Amennyiben az SMS-re sem érkezik válasz, írj emailt az uniszexszepsegszalon@gmail.com címre a kuponkódod megadásával.
Bármennyi kupon felhasználható saját részre és ajándékba is adható.

Luxus minőségi alapanyagokat használnak, valódi selyem szempillákat.
Viselhető akár 7-8 héten át!
Professzionális, tapasztalt, többszörösen képzett szakember kezébe kerülsz.
Könnyen megközelíthető BKV-val és gépkocsival egyaránt. Határ úti metrómegállótól, 52-es villamossal megközelíthető. Ingyenes parkolás a szalonnal szemben! 51, 52 villamos megállók és 35, 23, 23 E, 66, 66E, 148, 151-es buszmegállók pár méterre találhatók.

Időpont lemondását kérjük min. 24 órával megelőzően jelezze, ellenkező esetben a kezelést elveszíti.

Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 10.00-18.00
Szerda, péntek: 10.00-20.00
Szombat: 9.00-14.00

A nyitva tartásunk a fentiektől eltérhet. Egyeztetni csak is telefonon tudunk nyitvatartásiidőben. 

Cím: 1203. Budapest XX. Török Flóris u. 63.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Unisex Szépségszalon
Cég
Diva Beauty Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris u. 63.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére