Mai­Kupon

Soft Powder szemöldök tetoválás vagy egyedülálló Microblading szálas szemöldök tetoválás most kedvező áron 12 900 Ft-ért az Unisex Szépségszalonban! Most fizetendő: 3 870 Ft!

Soft Powder vagy Microblading szálas szemöldök tetoválás - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:39 000 FtElőlegben fizetendő:3 870 FtTeljes ár:12 900 Ft67% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Újdonság az Uniszex Szépségszalonban. Szalonunk ajánlata bővül új szemöldök tetoválás technikával. Választhatóan a Soft Powder szemöldök tetoválás vagy az egyedülálló Microblading szálas szemöldök tetoválás mindössze 12 900 Ft-ért. Azoknak a hölgyeknek akik kizárólag szemöldökük hiányosságait, illetve egyenlőtlenségeit akarják eltüntetni és a természetesség hivei. 
 
Több mint tíz éves tapasztalat, gyakorlott szakember. 


Kizárólag STERIL tűt és véget használunk ami a tűre kerül fel. Ezt minden estben a vendég számára bemutatjuk és előtte bontjuk fel az originált steril csomagot! Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a sterilizálásra. Kórházi eszközfertőtlenítőt használunk + duplán sterilizálót ami felfűt 280 fokra és minden féle baktériumot és vírust megöl. Steril egyszer használatós műtös kesztyüben végezzük a kezelést. A kezelendő bőr felületet is természetesen fertőtlenítjük.

Sok esetben a sminktetoválás nem konkrétan a sminkről szól, hanem csak korrigálunk. Pl. ha túl egyenes a szemöldökünk, vagy nincs színe, vagy túl rövid, vagy túl lett szedve és már nem nő vissza. Sajnos betegségek és azok kezelés miatt is kihullhatnak a szőr szálak a szemöldökön vagy szempillákon. Egy előnytelen szemöldök nagyon arrogáns külsőt is kölcsönözhet.

Nagyon természetes hatással, optikailag szálakat tudunk szinte hozzá varázsolni.

Ahogy idősödünk, úgy sajnos arcunk, szemünk megereszkedik. Mindezeken tudunk tartósan optikailag javítani.

Ha szemöldöke megereszkedet és lezárja szemeit, optikailag facelift hatást érhetünk el. Sok esetben akár 10 évvel is fiatalabbnak tűnhet, vagy még többel. A megereszkedett részen kicsit kiszedjük a szálakat és felette szálas technikával megemeljük optikailag szemeit, szemöldökét. Természetes hatás, fiatalosabb külső, jobb kedvű tekintet.

A sminktetoválás minőségi, Magyarországon bevizsgált pigmenttel történik.

 

A sminktetoválás kb. 50-60 percet vesz igénybe, érzéstelenítéssel együtt, nagy rutinnak köszönhetően rövid időnek számít. Sok tetoválónál a forma tervezése vesz sok időt igénybe, de mivel a sminktetoválónk 15 éve sminkmester is, azonnal tudja , hogy például kinek milyen szemöldök előnyös, vagy hogyan nagyobbítsuk meg optikailag a szájat vagy szemeket.

Orvosunk által készített igen erős érzéstelenítőnek köszönhetően a kezelés inkább kellemetlennek mondható és nem fájdalmasnak még az érzékeny vendégeknél is.

Tetoválást követően 2-3 hétig nem szabad szaunázni, szoláriumozni és napozni.

Fontos! Kérjük időpontja előtt ne fogyasszon koffein tartalmú italokat, ne szedjen be fájdalomcsillapítókat és ne fogyasszon alkoholt, mivel az e fajta drogoktól vérbőség fokozódik és tetoválás közben a vérzés kimoshatja a pigmentet és korrekció lesz szükséges.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Soft Powder szemöldök tetoválás vagy az egyedülálló Microblading szálas szemöldök tetoválás 12 900 Ft-ért! Most fizetendő: 3 870 Ft!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell elutalni a kupon leütése után 8 napon belül! Kérjük érdeklődjön email-ban vagy telefonon!

Az ajánlat a korrekciót nem tartalmazza!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 06-20/520-7350
Email cím: uniszexszepsegszalon@gmail.com

A helyszínre a már KINYOMTATOTT KUPONNAL kell érkezni!

Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 10.00-18.00
Szerda, péntek: 10.00-20.00
Szombat: 9.00-14.00

A nyitva tartásunk a fentiektől eltérhet. Egyeztetni csak is telefonon tudunk nyitvatartásiidőben. Amennyiben nehezen tud elérni minket, smsben kérhet visszahívást és amint tudjuk visszahívjuk!
Késés esetén a kezelés idejét lecsökkentjük, esetleg néhány kezelési folyamat elmaradhat, mert az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni. 
Kérjük, ennek tudatában legyen kedves megérkezni időpontjára.

LEMONDÁST a megbeszélt időpont előtt LEGKÉSŐBB 24 órával jelezni szükséges e-mailben vagy telefonon, vagy SMS-ben.  (24 órán belüli lemondás esetén 1 500 Ft felárat számolunk fel)
Amennyiben nem jelez, az alkalmát sajnos elveszíti. Kérjük, erre legyen figyelemmel - saját érdekében is - mert ha Ön nem jön el, akkor az a munkafolyamatból kiesést jelent, amit más vendég örömmel betöltene.

Szeretettel várjuk!

Cím: 1203. Budapest XX. Török Flóris u. 63.

A szalon: könnyen megközelíthető BKV és gépkocsival egyaránt. Ingyen parkolás a szalonnal szemben ! 51 ,52 villamos megállók a közelben , 35 , 23 , 23 E , 66 , 66 E ,148 , 151-es buszmegállók pár méterre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Unisex Szépségszalon
Cég
Diva Beauty Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris u. 63.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére