Mai­Kupon

🚌 Adria gyöngyszemei: Koper – Piran – Novigrad – Rovinj – Pula – Rijeka – Opatija a május 1-i hosszú hétvégén. 3 nap, 2 éjszaka buszos utazás 1 főnek félpanzióval - itallal - 54.900 Ft helyett 41.900 Ft. Most fizetendő 5.300 Ft

Adria gyöngyszemei, 3 napos utazás 1 főnek félpanzióval - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:54 900 FtElőlegben fizetendő:5 300 FtTeljes ár:41 900 Ft24% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mediterrán körutazásra hívjuk utasainkat az Isztriai félszigetre. Sziklás tengerpartok mentén, zöldellő dombok között utazunk, olaszos hangulatú óvárosok szűk utcácskáin, hangulatos kis terein át, szép kapualjak mentén sétálunk, közben felfedezzük a római és velencei uralom emlékeit, és a monarchia idejét idézzük Abbáziában és Fiumében.Az utazás programja:

1.nap:

Kora reggeli indulásunkat követően Maribor és Ljubljana érintésével érkezünk meg a szlovén tengerpartra, Koperbe. A város Szlovénia egyetlen tengeri kikötője, ahol sétát teszünk a mediterrán hangulatú óvárosban a velencei stílusú paloták, terek, templomok világában. Leülhetünk meginni egy igazi olasz kávét, kapucsínót vagy megkóstolhatjuk az eredeti olasz pizzát, pastát és közben – ha az időjárás is engedi – egy kicsit élvezhetjük a tavasz fuvallatát.
Tovább haladva átutazunk egy olaszos hangulatú kisvároson, Izolán, majd Piranban állunk meg, mely az Adria egyik valódi gyöngyszeme. A trieszti-öbölben mélyen benyúló félszigeten emelkedik ez a velencei hangulatú városka. Az 1608-ban épült Szent György templom harangtornya a velencei Campanile utánzata. A megannyi szép ház, tér, utca sétára készteti az idelátogató vendéget. Ezt követően Horvátország felé vesszük az irányt. Portorožban elhaladunk a közkedvelt, méltán népszerű szállodasor mellett, és hamarosan elérjük a szlovén- horvát határt. Kora este a kellemes hangulatú, egykor Olaszországhoz tartozó  Cittanova tengerparti városkába érkezünk, mely ma Novigrad néven ismert, ahol a szállásunk is lesz. Szállodánk a tengerpart közelében, sűrű fenyőerdő ölelésében található. Elfoglaljuk szobáinkat és némi felfrissülést követően elfogyasztjuk svédasztalos, az italokat is magában foglaló vacsoránkat.

2.nap:

Reggelinket követően egész napos, tartalmas fakultatív kirándulásra hívjuk utasainkat, a félsziget déli részére és belső Isztriába.

Poreč lesz az első megállónk. Idillikus, kifejezetten szép város. A római kori várfalak egy része ma is felfedezhető. Legfőbb nevezetessége a Szent Euphrasius Bazilika 6. századi korai keresztény vallási épület együttes mozaikja, mely az UNESCO Világörökség részét is képezi. Elsétálunk a mediterrán stílusban, tengerpartnál épült Városházához, más néven Loggia, ami a város jelképe is egyben. Nyüzsgő kis utcácskák, zsúfolt kávézók és tavernák nyújtanak igazán „délszaki életérzés”-t. Poreč nem csak nyáron, hanem egész éven át népszerű a turisták számára.
Tovább a part mentén kanyargó úton, a Lim fjordot érintjük. Ez egy szurdokszerű képződmény, amely tíz kilométer hosszan nyúlik be a szárazföldbe. Egy fotó erejéig letérünk az útról a fjord végénél található magaslaton, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik az öbölre.
Az Isztria egyik legfestőibb parti városában, Rovinjban állunk meg ezután. Óvárosa régi velencei stílusú házaival, hangulatos kis terecskéivel, szűk sikátoraival kihagyhatatlan látnivalója az erre utazónak. Városnéző sétánk során a velencei oroszlánnal díszített Balbi-kapun lépünk be az óvárosba. Érintjük a 17. században épült Városházát, felmegyünk a legmagasabb ponton álló, 18. században épült Szent Eufémia templomhoz, mely 60 méter magas tornyával a város jelképe is egyben. A lépcsős kis utcácskák végén szinte mindig kivillan az Adria csillogó víztükre. Tartózkodásunk ideje alatt lehetőségünk lesz egy rövid pihenőre, megkóstolhatjuk a tenger gyümölcseit, vagy csak egy kávé mellett kicsit élvezhetjük a kora tavaszi mediterrán hangulatot.
Következő megállónk az Isztria legnagyobb városa, Pula, ahol a horvát mellett az olasz is hivatalos nyelv. A római kori városban sétálva valóságos időutazásban lehet részünk. Román, gótikus, reneszánsz és barokk építészet emlékei sorakoznak egymás mellett, ahova beépültek a 21. századi világ kellékei, a kávézók, tavernák, pizzériák, végeláthatatlan sora. Mindezeket felülmúlja a római Sergius diadalíve, Róma és Augustus temploma, az Ikerkapu, és az Amfiteátrum patinája.
Még sötétedés előtt visszaérkezünk Novigradba. Azon utasainkkal, akik még kíváncsiak arra a városkára, ahol szálláshelyünk van, velük egy rövid sétát teszünk az óvárosban, melynek különlegessége, hogy épségben maradtak a 10. században
épült várfalai. Ehhez hasonló várfalat csak Dubrovnikban láthatunk. A városnézést követően gyalog megyünk vissza a központtól kb. 10 percre található hotelünkhöz. Akik viszont nem szeretnének a városnézésen részt venni, azokat autóbuszunk visszaviszi a szállodához. Kora este élményekkel feltöltődve érkezünk vissza már jól ismert szálláshelyünkre, ahol elköltjük közös svédasztalos, az italokat is magában foglaló vacsoránkat.

A szállodában maradt utasainknak ajánlunk egy sétát Novigrad óvárosában. Fedezzék fel egyénileg a zeg-zugos utcácskákat, pihenjenek egyet a tengerparton, üljenek be egy tavernába vagy kávézóba. Az isztriai lakosok szerint itt vannak a legjobb tenger gyümölcsei vendéglők. A közeli négycsillagos szálloda 25 méteres medencéje, a wellness és fitness szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe.

3.nap:

Svédasztalos reggelinket követően búcsút veszünk szállodánktól, majd keresztül utazunk az Isztrián. Első megállónk Abbazia, vagy mai nevén Opatija, mely a múlt századfordulón az osztrák-magyar monarchia egyik legjelentősebb fürdővárosa volt. Varázsát az ekkor épült elegáns szállodák, a fényűző teraszos villák, zöldellő kertek és parkok adják. Napjainkban is élmény a pálmafás sétányon végig korzózni, vagy megpihenni ebben a bájos környezetben egy kávézóban, de akár egy padon is a tengerpart mellett. Itt arra is lesz időnk, hogy ebédünket elfogyasszuk. Tovább folytatva utunkat a legnagyobb horvát kikötővárosba, Rijekaba, az egykori Fiumeba érkezünk. A 19-20. század fordulóján, az osztrák-magyar monarchia idején élte igazi virágkorát. Rövid itt tartózkodásunk ideje alatt végig sétálunk a Korzón, ami a város főutcája, nem csak a helybéliek, hanem a turisták kedvelt találkozóhelye. Sokaknak itt kezdődik a nap és itt is végződik. A kávézókban, éttermekben mindig nyüzsgő az élet, akár nyár, akár tél van. Egymást érik a 19. század második felében épült szecessziós épületek, melyek vagy szállodák, vagy hivatalok. A szecessziós Óratorony végső alakját IV. Károly idejében nyerte el. Homlokzatán a kétfejű sas szimbolizálja a császári időket. Az Óratorony alatt áthaladva érjük el a Szent Vitus Székesegyházat, ami a város egyetlen barokk temploma a 17. század első feléből. Programunk végén autóbuszunkkal hazafelé indulunk, és Károlyváros, Zágráb valamint Nagykanizsa érintésével érkezünk vissza Budapestre.

 

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- szállást 3 csillagos szállodában,
- a büféreggelit és a svédasztalos vacsorát ásványvíz, üdítő, bor- vagy sörfogyasztással,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 2 % kötelező útlemondási biztosítás,
- Audiós eszköz, idegenforgalmi adó, útdíj, parkolási díjak: 15 €/fő, az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő.
- egyágyas felár: 10.900 Ft/fő

Külön fizetendő díj:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 500 Ft/fő/nap; 18 év alatt: 250 Ft/fő/nap, amely az irodában előre fizetendő,
- Isztriai fakultatív autóbuszos egyész napos kirándulás a 2. napon - minimum létszám 30 fő. Az irodában fizetendő: 5.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 15 €/fő
A fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza az autóbuszos utazást bérelt busszal, az útdíjat, a parkolási díjakat, a csoportkísérés és idegenvezetés és a szervezés díjait is.

A 400 méterre található Aminess Maestral Hotel**** 2500 m2-es wellness center szolgáltatásai:
- 3 órás wellness (2 whirpool, jeges zuhany, gőzfürdő, szauna világ: török, finn, bio) használat: 140 HRK/fő,
- 25 méteres melegített tengervizes medence (egyszeri belépéssel): 55 HRK/fő,
- Medence + fitness (280 m2-es fitness termét 30 féle eszközzel, egyszeri belépéssel): 60 HRK/fő,
- Törülköző bérlés: 25 HRK/fő.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. május 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2020. május 1-3. (péntek-szombat-vasárnap)

Most fizetendő 5.300  Ft a fennmaradó 36.600 Ft-ot az Utazási Iroda-ban kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől csütörtök 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

Indulás:

6:00 Blaha Lujza tér (Europeum előtti buszöböl)
6:15 Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl (néhány fő előzetes jelentkezése esetén nem áll meg a busz)

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínekre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km,
- Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km,
- Siófok, M7-es autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója,
- Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya MOL benzinkút, 138 km,
- Nagykanizsa, régi 7-es út mellett


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére