Mai­Kupon

LOVE zseton készlet, ha Te is unod már a közhelyes és elcsépelt ajándékokat szerelmednek. A termék most 2.590 Ft. Lepd meg kedvesed ezzel a vidám ajándékkal akár Valentin napra!

LOVE zseton készlet - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:3 490 FtKedvezményes ár:2 590 Ft26% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szerelmes zsetonok (NEM) csak 18 éven felülieknek! Te is unod már a közhelyes és elcsépelt ajándékokat? Te mit szeretnél jobban? Egy tárgyat kapni vagy különleges élményeket, érzéseket? A zseton önmagában nem az ajándék az csak a közvetítő eszköz! Az igazi ajándék az, ami Te vagy. Az ajándékot Te adod, Te csinálod végig, Te teszed bele magad, de ez nem rólad szól, hanem a megajándékozott másik emberről, a szerelmedről. Ajándékozz egy zsák kívánságot vagyis egy csomag zsetont párodnak, aki beválthatja azokat! Ha szerencséd van és jó voltál, akkor nálad fogja... Masszírozz meg zseton, szeretgess meg zseton, csókolj meg zseton! Garantált a siker! A bársonyos zsákban 8+1 zsetont található.Csomag tartalma:
- 1 db szövetzsák : pink, lila vagy fekete színben
- 1 db 20 oldalas "használati" útmutató, melyben az élményeket megkomponáltuk
- 9 db eredeti, fémbetétes, magyar nyelvű pókerzseton, rajta a magyar tervező által készített design, melyek leírják és szimbolizálják is az általuk képviselt élményeket
- Kiváló minőségű magyar termék!

1. Szeretgess meg zseton: Nem csak úgy lazán, kutyafuttában, hanem odafigyelve komoly simogatás, szeretgetés, cirógatás. Bizony ám, de tokától-bokáig! Ne hagyd ki a fülcimpáját sem! Indulj felfedezőútra a testén és engedd szabaddá a fantáziádat!
2. Csókolj meg zseton: Minimum az első csók élményével egyenlő, a szokásos csók mennyiségtől függetlenül is érvénytelen! Csak és kizárólag a minőségre megyünk, hölgyeknek harmatcsepp-fakasztó, férfiaknak a tutajos csók az elfogadható! A zsetonnal azonnal kérheted.
3. Reggelit az ágyba kérem zseton: Ajánlatunk: hölgyeknek 2 db főtt-, vagy tükörtojás virslivel a megfelelő elrendezésben, Ádám-kosztümben felszolgálva. A teremtés koronájának, pedig a csupasz hason, emlőkön felszolgált finomság, ami lehet pl. szeletelt sonka, sajt, körte szeletekkel. Ezt a zsetont érdemes kizárólag csak a hétvégén beváltani, ugyanis előre tudható, hogy hová vezet…
4. Ölelj meg zseton: Próbálgassatok bátran a szerepeket, vagy mindig tegyetek valamit másképpen. Vágj grimaszokat, üvölts, ugrálj, vagy tégy, amit akarsz, de az legyen különleges! Ha kifogytál az ötletekből, jöhet az ölelés háttal, avagy a só-törés!
5. Masszírozz meg zseton: Szigorúan csak kreatív és eredeti, legalább 30 perces érzéki masszázs, tetőtől talpig. Legyen ez a test újra felfedezése! Légy aprólékos, ügyelj a finom mozdulatokra! Illatos olajok, gyertyák, igény szerint alkalmazhatóak. Masszírozás mindkét nem részéről elvégezhető kézzel, lábbal, illetve egyéb erre alkalmas, vagy alkalmatlan testrészekkel is.
6. Fürdess meg zseton: Ez egy közös fürdésre, vagy zuhanyzásra váltható be, aminek kizárólag csak a másodlagos célja a tisztálkodás. Lehet meghitt, gyertyafényes, romantikus, játékos. Fürdés habbal, vagy tusolás. Lehet kölcsönös és közös, illetve más általi "önző" mosdatás, akár mosdatlan szavakkal kísérve...
7. Főzz nekem zseton: Ha Pápua Új-Guinea-i a kedvesed, akkor jól gondold meg, hogy oda adod-e neki, mert hát ki tudja, mit készít el, pláne, ha Téged szeret a legjobban... De most komolyan! Nincs kec-mec, elő a lábassal és fel a tűzhelyre! Chips, sós mogyoró nem játszik, a zacskós leves kizáró ok a játékból. Keress elő valami alapanyagot és kápráztasd el az ízek kavalkádjával Őt! A végeredmény elfogyasztása szigorúan közösen történjen! A romantikus alkalom megkoronázásához semmiképp sem hiányozhat egy jó bor, a gyertyafény, és a hangulatos zene. A sót pedig még a főzés előtt jól dugd el, hogy szerelmesen el ne sózz valamit!
8. Tégy magadévá zseton: Ezt nagyon nem szeretnénk részletezni! Ha esetleg nem tudod, hogy mit jelent, akkor vedd elő a LEGO-dat és játssz azzal! Amennyiben a párod ezt felmutatja, akkor 1 percen belül köteles vagy elkezdeni és ez nem vicc! Mivel a zsetonon nincs rajta, hogy „csak otthoni felhasználásra”, ezt a markodba nyomhatja bárhol: buliban, parkban, moziban, próbafülkében, buszon, vagy akár az utca közepén is. Maximum1 perced van rá, hogy belekezdj! Kifogás nincs!
9. Bónusz zseton: Valamelyiket újra játszanád? Vagy van más ötleted? A választást minden esetben a zseton gazdája hozza meg. Ha ezt a zsetont kapod, kérdések és tétovázás nélkül azonnal teljesítsd, amit a másik kér!

Figyelem! A zsetonok beváltás után egy óra múlva újra felhasználhatóak, valamint oda-vissza is működnek!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.590 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére