Mai­Kupon

Smink szemüveg, szemüvegesként a sminkelés, a szem kiemelése általában folyamatos problémát okoz. Ez az ötletes termék megoldja a problémád 1.890 Ft-ért.

Smink szemüveg - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:2 990 FtKedvezményes ár:1890 Ft37% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szemüvegesként a sminkelés, a szem kiemelése általában folyamatos problémát okoz, hiszen ha rajtad van a szemüveg akkor ugye nem tudod a szemed kifesteni, ha nincs rajtad akkor meg nem látod rendesen. Ötletes megoldás erre az, hogy a dioptriás sminkelő szemüveg csak egy lencsével rendelkezik. A lencse viszont áthajtható mindkét oldalra, így a másik szemedet végre simán kifestheted! A dioptria választásnál érdemes figyelembe venni a tükör távolságát, ugyanis biztosan közelebb fogsz hajolni, mint olvasáskor. Ha sminkelésnél közelebb szoktál a tükörhöz hajolni 40 cm-nél, a meglévő olvasó szemüveg dioptriához képest kb.0,5 dioptriával többet érdemes rendelni! A szemüveg anyaga viszonylag puha, rugalmas műanyag. A kozmetikai szemüveg szuper okos, ötletes és innovatív megoldás a billenthető üvegnek köszönhetően. Kiváló ajándékötlet szemüveges hölgyeknek.

Méretek +1,0  +1,5   +2,0   +2,5 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.890 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére