Mai­Kupon

90 napos brutál fogyasztó bérlet, 13 féle fogyasztó eljárásból válogathatsz akár mindennap 19 900 Ft-ért a Luxury Szalonban, Budapest, új helyszínek! Most fizetendő: 6 100 Ft! 2+1 akció! Szép Kártyás fizetéssel!

90 napos brutál fogyasztó bérlet csak 19 900 Ft-ért - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:218 000 FtElőlegben fizetendő:6 100 FtTeljes ár:19 900 Ft91% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

EXTRA AJÁNLATUNK! 2+1 AKCIÓ! 2-őt fizetsz 3-at kapsz!

Kivételes extra ajánlat!
90 napon keresztül választhatsz tetszőlegesen 13 féle fogyasztó eljárás közül + minden alkalom mellé jár 3D testvibrációs tréning.
13 féle technológia: Lipo lézer, Kavitáció, Vákuumos mellkezelés, Izomstimuláció, Mikroáramos és Ingeráramos zsírtörés, Testtekercselés,...
Akár minden nap MÁS-MÁS KEZELÉS!
Teljes átalakulás! - HATALMAS mértékű fogyásAz ajánlat tartama: 90 napos brutál fogyasztó bérlet

90 napon keresztül az alábbi zsírégető technológiák közül 1-et választhatsz / naponta:
Lipo Laser -1 választott testrészen / nap
Ultrahangos Kavitációs zsírbontás -1 választott testrészen / nap
Presszóterápia - Választható testrészen :lábak vagy karok / nap
Mikroáramos zsírtörés -1 választott testrészen / nap
Lipo vibrációs zsírfaragás -1 választott testrészen / nap
Testtekercselés - teljes testen / nap
Izomstimulációs kezelés - 1 választott testrészen / nap
Ingeráramos fogyasztás - 1 választott testrészen / nap
Fekvő infraszauna - teljes test / nap
3D vibrációs tréner - egész test átmozgatás / nap
Gépi talpmasszázs / nap
Vákuumos mellkezelés beépített vibrációval / nap
"ZSÍREVŐ" 3 az 1-ben ultra gyors fogyás / nap
Minden nap akár más kezelésre járhatsz!
GARANCIAVÁLLALÁS!
Amennyiben nincs centiben mérhető eredmény a kezelt testrészen, akkor kapsz még egy 60 napos bérletet ajándékba a szalontól!

RÖVIDEN A TECHNOLÓGIÁK HATÁSMECHANIZMUSÁRÓL:

1) Lipo Laser - 1 választott testrészen / nap
A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, melyek ettől áteresztővé válnak. Kis áteresztő lyukak jönnek létre. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. A 635nm hullámhosszú dióda lézerekkel, 6x8x100mW lézer teljesítménnyel intenzív zsírbontásra képes. Hatékony a zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon. A kezelés biztonságos és kényelmes, beavatkozást nem igényel. Fájdalommentes. Nincs mellékhatása. Klinikailag bizonyított hatás!

2) Ultrahangos kavitációs zsírbontás - 1 választott testrészen / nap
A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírszöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

3) Presszóterápia - Választható testrészen : lábak vagy karok / nap
A hullámmasszázs, az infravörös terápia és az elektrostimuláció egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszűntetésében.
A nyirokcsizma kezelés folyamata:
Az érintett egy derékig érő, levegővel teli csizmát visel, mely egyszer felfújódik, másszor leenged, és vákuumot képez az érintett testfelületen.
A nyirokcsizma kezelés eredményei: a nyirokkeringés élénkítését, a zsírszövet anyagcseréjének jelentős serkentését érhetjük el vele, fogyasztásra, karcsúsításra, méregtelenítésre, feszesítésre és narancsbőr kezelésére kiváló.

4) Mikroáramos zsírtörés - 1 választott testrészen / nap
Lényege:
A mikroáramos kezelés elősegíti a speciális hatóanyag bejuttatását a zsírsejtek központjába,ahol kifejti hatását. Ezen kívül, a mikroáramos stimuláció hatására a szervezet izomzata működésbe lép és belülről segíti a lerakódott
zsír sejtjeinek lerombolását. A kezelés eredménye képen a zsírsejtek szerkezete megváltozik (darabokra törik) és a kötött-, lerakódott zsírsejtekből olyan molekulák képződnek, melyeket kivezethetnek szervezetéből

5) Lipo vibrációs zsírfaragás - 1 választott testrészen / nap
Mire képes? - Centimétereket tud lefaragni a combokról, csípőről, hasról- már néhány alkalom alatt!
Hogyan? - A LIPO vibrációs gép tulajdonképpen mély masszázst végez a testen. A masszázshoz zsírégető gélt használunk, így a kezelt felületen kétszeresen hatunk: egyrészt a gél segítségével átmelegítjük a bőr alatti szöveteket, a LIPO gép segítségével pedig mélyre masszírozzuk és meg is mozgatjuk a zsírszöveteket.
Fájdalmas? - Nem! Sőt, a masszázs révén helyenként még kellemes is!
Mennyi kezelés szükséges? - Természetesen függ az adott területtől és az elérni kívánt céltól, de már 4-6 kezelés után mérhető eredményt tapasztaltunk, 8-10 kezelés után kifejezetten látványos. Heti 2 kezelés szükséges!

6) Testtekercselés - teljes testen / nap
A testtekercselésről és hatásairól röviden:
A kezelés során négyszeres hatékonysággal égnek el az elraktározott tápanyagok és méreganyagok a szervezetünkből. Már egyetlen kezelés látható, centiméterekben mérhető eredményt hoz. Remek kiegészítője bármilyen fogyókúrának, salaktalanító- és méregtelenítő kúrának, továbbá szaunázásnak.
A kezelés relaxáló hatása sem elhanyagolható! A kényelmes helyzetben eltöltött egy óra alatt lelkileg is feltöltődünk. A relaxáló hatáshoz hozzájárul a kellemes, nyugodt környezet, és a lágy, megnyugtató zene. Az alkalmazott illóolajok harmóniát keltő, gyógyító, nyugtató hatással vannak lelkünkre, ezért vidámnak, szinte kicseréltnek érezzük magunkat egy-egy kezelés után.
Hogyan zajlik a kezelés?
A kezelendő testrészeket (hasat, combokat, popsit) először bekenjük feszesítő, értékes aromaolajokkal. Az alkalmazott készítményben eukaliptusz, borsmenta, mentol, rozmaring vagy borostyán illóolaj található. Utána fóliával - általában térdtől mellig - teljesen körbetekerik testünket. A várt hatás eléréséhez elengedhetetlenül szükséges a sok (minimum napi 2,5 liter) folyadékbevitel!

7) Izomstimulációs kezelés - 1 választott testrészen / nap
Ezzel a kezeléssel izmainkat fogjuk munkára, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek. Amikor meg akarjuk mozdítani valamely testrészünket, agyunk egy vagy több elektromos impulzust küld az adott izomnak, ezáltal az összehúzódik. A stimulációs jeleket az izmok fölé helyezett gumi elektródák segítségével juttatjuk el
azok motorikus pontjaira, ami összehúzódásukhoz vezet. Az izmok mozgása akaratunktól független. Ezeket az összehúzódásokat folyamatosan ismételve és kombinálva érjük el a kívánt hatást. A készülék az egyik leghatékonyabb módszer, a kilók és a narancsbőr elleni "harcban"
A kezelés menete:
A vendéget a kezelő ágyra fektetjük és az érintkezőket a programnak megfelelően gumiszalagok alá a megfelelő pontokra helyezzük. Az érintkezést kontakt zselével biztosítjuk. Amikor az összes tappancs a helyén van, beállítjuk a kezelés erősségét, amihez a vendég visszajelzéseit figyelve addig emeljük az impulzusok intenzitását, amíg azok a határozottan, de fájdalommentesen érzékelhetők. Ezután kezdődhet a program. A program lefolyása alatt a test hozzászokik a stimulációs szinthez, ekkor a fő szabályzó gombbal emeljük az erősséget. A kezelés végén az eszköz automatikusan kikapcsol. A tappancsokat, a szalagokat és a zselét eltávolítjuk, a bőr letörléséhez törölközőt biztosítunk.

8) Ingeráramos fogyasztás - 1 választott testrészen / nap
Az ingeráramos fogyasztás hatásai előnyei: kizárólag a zavaró zsírpárnákat tünteti el, más testrészre kevésbé hat - csak onnan fogyaszt, ahonnan Ön szeretné, és olyan problémás területekről tudja eltüntetni a zavaró zsírlerakódásokat, ahol a sport és a diéta hatástalan. A testtérfogat csökkenését főleg színtiszta zsír leadásával éri el, a kezdeti eredmények rövid időn belül jelentkeznek, biztonságos - nem okoz egészségügyi problémát, a lebontott zsírt a szervezet maga üríti ki a nyirokrendszeren és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövet, egészséges - hastájéki kezelésnél a készülék nemcsak a felszíni zsírpárnát, hanem a belek külső falára rakódott zsigeri zsírt is lebontja. A zsigeri zsírnak sokkal nagyobb az egészségügyi kockázata, mint a bőr alatti zsírpárnáknak, ezért a kezelés kifejezetten javasolt férfiaknak, illetve azoknak a nőknek, akik genetikailag hajlamosak a deréktájékra hízni. Ezen kívül a cellulitisz (narancsbőr) esetében is jelentős javulás érhető el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmok tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetből, a bőr az ingeráramos bőrfeszesítő kezelésnek köszönhetően, a tapasztalatok szerint, a kúra végére nem ereszkedik meg, feszes marad és sima, időtakarékos, a kezeléssel járó eljárásokat könnyen be lehet illeszteni a napirendbe, a heti 2 alkalmas kezelés akár egy ebédszünet ideje alatt is elvégezhető ( kb. 45 perc)

9) Fekvő infraszauna - teljes test / nap
Lényege:
A fekvő infrakabin körülbelül 50 celsius fokos hőmérsékleten működik, ezért az emberi test izzadása ilyenkor akár háromszor annyi is lehet, mint a hagyományos szaunákban Igy a mélyebben lévő sejtekből is kiszabadulnak a káros anyagok, a fekvő infraszauna méregtelenítő hatása akár 40X-se is lehet egy hagyományos szaunának.
Fontos!
Nem vizet izzadunk, hanem azokat az anyagokat választja ki testünk, amik nem is szükségesek neki! Továbbá bőr fiatalítását képes elvégezni az infrasugárzás, mert a narancsbőr és a különféle nyúlások, striák ellen is eredménnyel használható ugyanis átrendezi a bőr szerkezetét, sokkal egészségesebbé téve azt, valamint eltünteti a bőrhibákat.
Előnye:
közvetelnül fejti ki hatását szinte nincs is levegő benne, ezért azt nem kell úgymond felfűteni, az összes felhasználható hőmennyiség az emberi testre koncentrálódik, ezért tehát sokkal melegebb is.
Ideális tehát testformálás, fogyókúra esetén, ugyanis nagyságrendekkel felgyorsíthatja a folyamatot. A bőr fiatalodása is sokkal effektívebben zajlik.

10) 3D vibrációs tréner - egész test átmozgatás / nap
Vibrációs elven működő különleges, forradalmian új edzőgép, amely a teljes test átmozgatására alkalmas.
Használatával minimális erőfeszítéssel maximális eredmény érhető el.
Így a kevés szabadidővel rendelkező vagy a kissé lustább emberek számára ideális edzésmódszer.
Előnyei:
Az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatjaa hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben. Az izmok öntudatlan, un. nyújtóreflexét kihasználva másodpercenként 20-60 izom összehúzódást és elernyedést eredményez a hagyományos edzések percenkénti néhány izom összehúzódásával és elernyedésével szemben. 10-15 perces vibrációs tréneres edzés egy teljes aerobic órával egyenértékű.

Összetett hatásmechanizmusú:
Javítja a vérkeringést és nyirokkeringést.
Beindítja a zsírégetést.
Pozitív hormonális folyamatokat indít el (pl. stresszhormon csökkentés,boldogsághormon növelés, stb.).
Ösztönzi a csonttömeg növekedését.
Gyors, dinamikus, robbanékony izomzatot alakít ki.
Megerősíti az izomzaton kívül az inakat és a csontrendszert, javítja az érfalak rugalmasságát.
Alkalmas az öregedési folyamatok lassítására: (pl. csontritkulás és öregkori izomleépülés ellen).

11) Gépi talpmasszázs
Lényege:
A talp masszírozásával a központi idegrendszerre, az egész szervezetre lehet hatást gyakorolni. Az összes szervünk reflexzónája megtalálható a talpon. Ezekben a zónákban lehetnek lerakódások, amik a helytelen életmód, a nem megfelelő táplálkozás következtében alakulnak ki. Célunk ezek elmasszírozása és az öngyógyító folyamatok beindítása.
Előnyei:
Jó hatással lehet a reumára és az érszűkületre, csökkentheti a fájdalmat, felgyorsíthatja a rehabilitációt. Segíthet a salaktalanításban, gyorsíthatja az anyagcserét. A zsírlerakódást csökkentheti az erek falán. Javíthatja keringést és a szervek működését.

12 ) Vákuumos mellkezelés beépített vibrációval / nap
Első alkalommal peelingezéssel "radírozzák le" a melleidről az elhalt hámsejteket, ami révén a mell bőre selymesebb, tisztább, üdébb lesz. Majd Vakuumos vibrációs mellkezeléssel visznek életet a szövetekbe. Ennek során egy futurisztikus kinézetű applikátorral masszírozzák a kezelt testfelületet. Az vákuumos masszázs hatására egyidejűleg távozik a felesleges salakanyag, miközben a bőr visszanyeri feszességét, csodálatosan felfrissül. Az innovatív technológia tökéletes utókezelő, és egyben megelőző kúra is, amely aktivizálja a bőr élettani folyamatait, javítva annak vérkeringését.
A Vakuumos- mell kezeléssel egyidőben vacustyler eljárással fokozzák a hatást a testkezelés mesterei. Ez a módszer szintén avákuumhatásra épül, és szívás és nyomás
segítségével működik - tehát a vákuumot váltogatja az atmoszférikus nyomással. Ezáltal, a vákuum hatására egy intenzív masszázs jön létre, anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk a bőrre, s így hihetetlenül kellemes érzetet kelt. Serkenti a bőr és kötőszövet teljes anyagcseréjét, és láthatóan felüdíti és kisimítja az "elcsüggedt" hámréteget. A Vacustyler kezelése, egyszerre bír cellulitkezelő és egészségmegőrző hatással. A vacustyler nyirokmasszázst végez, ez az egész szervezet anyagcsere folyamataira hatást gyakorol, ezért a mellkezelés hatékonyságát fokozza. A fesszességhez, a dús, formás keblekhez, gyönyörű dekoltázshoz vezető út következő lépése mell és dekoltázs szérum bemasszírozása végeredmény stabilizálásához.

13) ZSÍREVŐ - 3 az 1-ben ultra gyors fogyás / nap
A 3 in 1 nyirokmasszázs készüléket szokták "zsírevő"-ként is emlegetni, hiszen ez a gép az orvostudomány és a fizika legújabb eredményeit használja fel a szépség elősegítésére a fogyás feszesítés,cellulit kezelés,keringés, az emésztés, az izmok és a bőr alatti kötőszövet állapotának javítására.
A gép funkciói:
Elektrostimuláció
Nyirokmasszázs
Infravörös zsírolvasztás
Fogyasztás
Alakformálás
Elektrostimuláció funkció: 4 órai tornának felel meg

Nyirokmaszázs funkció:
A nyirokkeringés a szervezetben nagy szerepet játszik a salakanyagok eltávolításában. A 3 in 1 készülék ezt használja fel, ellentétben számos zsírleszívó készülékkel. Itt az AirBagek nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által a zsírszövetet hozzák mozgásba. A masszázs nem fájdalmas, nem okoz kellemetlen érzetet, míg az oldalnyomásos készülékek 50 kg súlyt jelentenek a hasfalra és 45 percen keresztül alkalmazva 225 felülésnek felelnek meg. A hő hatására a vérkeringés javul, felgyorsul az anyagcsere és a kioldott zsír a vér- és nyirokkeringésbe kerül.

Hosszúhullámú infravörös fény funkció: Cellulitis kezelésére: A 3 in 1 nyirokmasszázs gép nagy mennyiségű hő kibocsátására képes,mely hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, felgyorsulnak a biokémiai reakciók és nagy mennyiségű ATP (adenozin-trifoszfát) kerül felhasználására, mely a zsírok lebomlásához vezet. A hősugárzás, a szövetek lokális hőmérsékletét növeli, a pórusok kitágulnak és nagy mennyiségű izzadság távozik. A zsírsejtek víztartalma a véráramba kerül, ami által a zsír mérete jelentősen csökken

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma:
90 napos brutál fogyasztó bérlet 19 900 Ft-ért! Most fizetendő: 6 100 Ft!

A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával a helyszínen!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Figyelem! Új helyszínek!!! 
1 Szalon: 1148 Budapest, Kerepesi út 32. (bejárat az Utász utca felől) Telefonszám: 06-70-655-53-07
2 Szalon: 1027 Budapest, Vitéz u. 9. Telefonszám:06-70-608-22-22

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 16:00

EXTRA AJÁNLATUNK! 2+1 AKCIÓ! 2-t fizetsz 3-at kapsz!
Ha valaki egyszerre kettő ugyanolyan kezelést vásárol, akkor a harmadik ingyen van! A kezeléseket bárki felhasználhatja, nem névre szóló, akár ajándékba is adható!
Bárkinek elajándékozható, de saját magad is felhasználhatod mind a 3-at!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére