Mai­Kupon

Szöszgyűjtő labda használatával búcsút inthetsz a ruhákra ragadt szöszöktől, hajszálaktól! A termék 2.490 Ft helyett 1.890 Ft.

Gyakran jársz úgy, hogy a kedvenc agyonhordott melegítőd mosás közben összeszöszölte a többi ruhádat is? Biztosan előfordult már Veled is, hogy a mosógépből nem csak a ruháidat szedted ki, de vele együtt hajszálakat is. 

Ha a reakciód az előbbi két felvetésre a heves bólogatás és bosszankodás volt, akkor egy percig se habozz (ne szöszölj!), ugyanis elhoztuk Neked a megoldást!

Ezzel a fantasztikus Szöszgyűjtő labdával nem csak a ruháidat kíméled meg, de saját magadat is egy felesleges munkától! Arról már nem is beszélve, hogy a mosógépednek is szívességet teszel veleHasználata egyszerű: mindössze annyi a teendőd, hogy a ruháid és kedvenc öblítőd mellé dobd be a szöszbefogót is, az eredmény pedig garantált! Minden háziasszony legtutibb segítője lesz a mosókonyhában!

A Szöszgyűjtő labda tulajdonságai:
  • Anyaga: műanyag
  • Méret: 9.5 x 14.5 cm

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.500 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.890 Ft +  1.500 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel. (azonos cégtől)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuti Termékek
Cég
DETail Trade Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére