Mai­Kupon

Hordozható varrógép, kis méretéből adódóan bárhol, bármikor használhatod. A termék 4.490 Ft helyett 3.890 Ft.

Veled is előfordult már, hogy kedvenc ruhadarabod elszakadt? Volt már olyan, hogy szükséged lett volna gyorsan pár öltésre?

Számtalanszor megesik, hogy agyonhordott, kedvenc ruhánk elszakad, és persze sajnáljuk kidobni, ezért időt és energiát nem sajnálva visszük a varrónőhöz. A pénzről már nem is beszélve. Ilyenkor sokszor eszünkbe juthat: bárcsak lenne varrógépünk! Ehhez azonban nem kell beruháznod egy nagy asztali varrógépre.

Válaszd a kézi, Hordozható varrógépet, és javíts ki gyorsan problémádat!

    A hordozható varrógép kis méretéből adódóan bárhol, bármikor használhatod. Nem kell aggódnod, attól, hogy kicsi, még nagyon is hatékony! Akár két réteg anyagot is meg tudsz vele varrni! Dobd be a táskádba, és legyen kéznél akármikor! Ezzel a tuti termékkel nem kell profi varrónőnek lenned, hogy megjavítsd kedvenc ruhadarabod, legyen az egy vékony blúz, vagy a kedvenc, agyonhordott farmered.

  • Anyag: rozsdamentes acél, műanyag
  • Energiaellátás: 4 db AA elem
  • Méret: 20 x 3 x 6,5 cm
 
 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.500 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 3.890 Ft +  1.500 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel. (azonos cégtől)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuti Termékek
Cég
DETail Trade Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére