Mai­Kupon

Állítható autós telefontartó 6 db állítható tartókoronggal GPS, tablet és mobiltelefonok biztonságos tárolására. A termék 3.490 Ft helyett 2.990 Ft.

Vezetés közben nem tudd hová tenni a mobilod, hogy látható legyen? Sokat használod a GPS-t?

Ha úgy érzed, valamilyen stabil megoldást keresel az utazás közben okos eszközöd tárolására, akkor jó helyen jársz! Nem kell külön venned tartót telefonodnak, navigációdnak vagy tabletednek, hiszen ezzel a tuti termékkel bármelyik tárolását könnyedén megoldhatod!

Válaszd ezt a stabil Állítható autós telefontartót és többé nem okoz gondot, hová helyezd autódban okos eszközöd!Biztosan Veled is előfordult már, hogy vezetés közben navigálásra volt szükséged, előkaptad a telefont a zsebedből, de nem tudtad úgy elhelyezni, hogy az látható legyen Számodra, ugyanakkor ne essen le és ne kelljen keresned az ülés alatt hosszú percekig. Az Állítható autós telefontartó használata stabil tartást biztosít eszközöd számára, így nem okoz problémát többé, hogyan és hol helyezd el eszközeid. Legyen akár telefon, GPS vagy tablet, ez a tuti tartó bármelyikkel megbirkózik az állítható tartókorongoknak köszönhetően. A speciális kialakításnak köszönhetően csökkenti a vibrálást, így attól sem kell tartanod, hogy egy rázós úton leesik eszközöd.

  • Méret: 12 x 5 cm
  • Vibrálás csökkentése
  • 6 db speciális, állítható tartókoronggal


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.500 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.990 Ft +  1.500 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel. (azonos cégtől)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuti Termékek
Cég
DETail Trade Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére