Mai­Kupon

Digitális keréknyomás ellenőrző, egyszerű, gyors használat. A termék 3.990 Ft helyett 3.490 Ft.

Gumiabroncsunkra érdemes figyelmet fordítani az esetleges defektek elkerülése érdekében. Azonban hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni, főleg ha nincs erre egy megfelelő eszközünk. Nem kell többé a benzinkútra, vagy gumiszervizbe menni, ha kerekünk nyomását szeretnénk megtudni, ezzel a tuti termékkel, gyorsan és egyszerűen megtudhatjuk otthon is az adott értéket. A gumiabroncsokról történő gondoskodás nem merülhet ki a téli/nyári abroncsok kicserélésével. Légnyomásukat rendszeresen ellenőrizni kell. Kitűnő eszköz erre a célra ez a digitális nyomásellenőrző. Bizonyosodjon meg bárhol, bármikor autójának gumiabroncsainak nyomásáról. A megfelelő guminyomás biztosítja a gumik biztonságos tapadását és az autó kormányozhatóságát! Praktikus, kis helyen is elfér a csomagtartóban.

Energiaforrás:1 x CR2032 elem (tartozék)
Kijelző típusa:LCD
Méret:142 x 25 x 33 mm
Szín:Fekete
Mérési mértékegység:Bar, psi, kpa
Mérési tartomány:0 - 6,9 bar
Automatikus kikapcsolás


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.500 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 3.490 Ft +  1.500 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel. (azonos cégtől)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuti Termékek
Cég
DETail Trade Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére