Mai­Kupon

TV És Monitor Polc, helytakarékos, egyszerűen, szerelés nélkül rögzíthető 3.990 Ft helyett 2.890 Ft-ért.

Helytakarékos polc televíziók, vagy monitorok részére kifejlesztve. Egyszerűen, különösebb szerelés nélkül rögzíthető a nélkül, hogy kárt tenne a készülékben, vagy hogy zavarná annak használati élvezetét. Ráhelyezheted a távkapcsolót, amikor nem használod, a routert, vagy akár a TV-hez tartozó set-top-box-ot, vagy digitális antennát, külső meghajtót, adattárolót. Extra helyhez juthatsz, ráteheted az irodaszereket, gyógyszereket, hangórókat, USB elosztót, telefontöltőt, stb. A felülete gumírozott, így nem csúsznak le róla a dolgok. Egyedülálló és ötletes kialakításának köszönhetően a praktikus polc tökéletesen és stabilan illeszkedik bármelyik lapmonitorhoz és lehetővé teszi az extra helykihasználást! A helytakarékos polcon több apróbb dolgodat is tárolhatod egyszerre, a masszív kialakításnak és a minőségi anyagnak köszönhetően 2 kilogrammig terhelhető.- Mérete: 13,4 cm x 6,5 cm x 2 cm
- Állítható lábak segítségével kompatibilis bármilyen méretű TV-vel, monitorral
- ABS műanyag magas hő ellenállással
- Csúszásmentes felület
- 2 kg-ig gond nélkül terhelhető

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.890 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendeles!
Cég
3D Profi Foto Kft.
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére