Mai­Kupon

Univerzális racsnis csőkulcs gond nélkül csatlakoztatható, megkönnyíti a munkát egy szerelésnél 4.490 Ft helyett 2.400 Ft-ért.

Univerzális szerszám, ami gond nélkül csatlakoztatható, ugyanis különlegessége miatt azonnal alkalmazkodik a különböző formájú és fejű csavarokhoz, anyákhoz, kampókhoz, horgokhoz, szárnyas csavarokhoz. A csőkulcs csatlakozófeje 54 db edzett acélból készült rugós rudat tartalmaz, amelyek a csavar méretéhez igazodva stabilan körbeveszik azt. A rugóknak köszönhetően a nem szükséges rudak besüllyednek a fejbe, így csak a mértnek megfelelőek maradnak kinn. Ezek automatikusan igazodnak mindenféle formához, csavaranyához 7-19 mm között. Mivel segítségével lényegesen nagyobb erőt tudunk kifejteni, így alkalmas otthoni barkácsoláshoz és szakmai, ipari felhasználásra is. Nagyszerűen működik metrikus, normál, szárnyas anyák vagy szemes csavarok, négyzet vagy hatszög anyák esetében is. Az adapter segítségével fúrófejhez is rögzíthető. A racsnis nyél mindkét irányba állítható, így nagymértékben megkönnyíti a munkát egy háztartásban előforduló szerelésnél, karbantartásnál, de autószerelésnél is. Lazíthatsz és hízhatsz is vele különféle csavarokat. A csomag tartalma:
1 db univerzális aljzat, adapter
1 db fúró adapter
1 db racsnis fogantyú

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.400 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendeles!
Cég
3D Profi Foto Kft.
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére