Mai­Kupon

3D mágikus rajztábla LED világítással, 3D-s szemüveggel kiváló ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A termék most 4.490 Ft.

Ajándékot keresel gyermekednek? Olyat szeretnél, ami nem mindennapi?

Ha szeretnéd fejleszteni gyermeked kreatív képességeit, de nem hagyományos rajztáblákat keresel, és unod a szanaszét hagyott papírlapokat, a kipingált falakat, akkor jó helyen jársz!

A hagyományos rajztáblákkal ellentétben a beépített LED-lámpának köszönhetően igazán feldobja a gyerekszobát! Hiszen nincs más dolgotok, mint behelyezni a 2 db AAA elemet és indulhat is a móka! A csomagban a 4 színű, fluoreszkáló filc mellett mellékeltünk egy tisztítókendőt, így a régi rajzok eltávolítása sem okoz problémát. A támasztó pedig lehetővé teszi, hogy akár képként a gyerekszoba ékessége legyen. Ha gyermeked épp a dinó-korszakát éli, akkor külön öröm lesz számára ez a játék, hiszen 6 dínós képet is elrejtettünk a csomagban, amelyeket a fluoreszkáló filcekkel átrajzolva, majd a képtartóval megvilágítva kedvenc kiegészítője és ékessége lesz a kis birodalmának! Nem muszáj leragadnotok a dínóknál, bármit rajzolhattok, írhattok a táblára, csak a képzeletetek szab határt! Kapjátok fel a mellékelt +D szemüveget és a rajzolt figurák valósággal életre kelnek!

 

 
A termék leírása:

Energiaellátás: 2 x AAA elem (nem tartozék!)
3 éves kortól ajánljuk
4 db színes, fluoreszkáló filctollal
6 db dínós rajzsablonnal

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.500 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 4.490 Ft +  1.500 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel. (azonos cégtől)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuti Termékek
Cég
DETail Trade Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére