Mai­Kupon

Mozgásérzékelős LED reflektor, energiatakarékos LED világítás PIR mozgásérzékelővel, napelem cella beépített fényérzékelővel. A termék most 4.490 Ft.

Biztosan Veled is előfordult már, hogy éjszaka értél haza és a sötétben tapogatóztál az ajtónál, nem találva a kulcslyukat? Ilyenkor mindenki fáradtan és kétségbeesetten kutat a zsebében a telefonja után, hogy végre bejusson a lakásba.

Napelemes kültéri lámpa 15 db nagy fényerejű LED-del és mozgásérzékelővel, alkonykapcsoló funkcióval (a reflektor sötétedés után, mozgás észlelésekor bekapcsol), IP44 védelemmel. Az utolsó észlelt mozgás után kb. 25 mp-ig világít a lámpa. Alkalmazható előterek, bejáratok, teraszok, garázs behajtók stb. megvilágítására. A napelem és a LED lámpa felszerelhető bármilyen oszlopra vagy falra a mellékelt csavarok segítségével. Teljes feltöltés esetén akár 8 órás folyamatos világítás.


Üzemi feszültség:6 V
Áramforrás:3 db akku AAA 1,2 V/800 mAh, NiMh típusú
Fényforrás:15 LED
PIR szenzor érzékenyég:2-6 méter
1 db napelem cella beépített fényérzékelővel
1 db napelem tartókonzol
1 db LED-es jelzőlámpa mozgásérzékelővel (PIR)
Rögzítő csavarok

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.500 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 4.490 Ft +  1.500 Ft.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel. (azonos cégtől)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuti Termékek
Cég
DETail Trade Kft.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére