Mai­Kupon

Snack duo túra kulacs kutyáknak, egy kis kutyatáp vagy jutalomfalat, meg a szomjoltó friss víz, mindez egyetlen palackban! A termék 4.990 Ft helyett 2.990 Ft.

Egy üvegben a két dolog, ami a kutyusodnak kell! Egy kis kutyatáp, vagy jutalomfalat, meg a szomjoltó friss víz, mindez egyetlen palackban! Mert a kutyának is fontos, hogy hidratáljon, viszont a játék örömére jutalomfalat is dukál egy-egy hosszabb séta alkalmával. Eddig nehéz volt két palackot hordani magaddal, de ez a kombinált vizes-kajás palack megoldja ezt a problémát és ráadásul stílusosan is csinálja. A két vízálló kamra a palackban egymás mellett helyezkedik el, mindkét rekesznek van saját külön teteje. Az egyik oldalra tehetsz apró méretű kutyaeledelt, vagy jutalomfalatnak finomságokat, a másik oldalra tölts neki frissítő vizet.A palack tartozéka még a összecsukható kis itató tálka is. Tökéletes túrázáshoz, futtatáshoz, kempinghez és egyéb alkalmakra. A Snack-Duo tökéletes rövidebb túrákhoz, hiszen a szükséges dolgokat megfelelő mennyiségben tartalmazza. A víz nem szivárog át a snack oldalára, így a kutya étele szárazon marad és egyszerűen elérhető. A Snack-Duo tökéletes a kutyák számára, de az emberek számára is nagyszerűen használható. Nagyszerű autós túrákra, kirándulásokra gyerekeknek. Egyik oldalon lehet az almalé, a másik felébe tehetsz pl. répaszeleteket, kekszet, vagy gabonagolyókat. A lehetőségek végtelenek!

Választható színek: kék, lila, zöld

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.990 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére