Mai­Kupon

ADLER AD6608 elektromos grillsütő, lehetővé teszi az ételek gyors és zsírtalan elkészítését. A termék most 16.790 Ft-ért rendelhető.

Az Adler AD 6608 2200 W kapacitású elektromos grill lehetővé teszi a legkülönfélébb ételek gyors és zsírtalan elkészítését a zöldségektől a húson, sajton és halon át egészen az összetett ételekig, mint például a több összetevőből készült főzés.Tapadásmentes márvány bevonat az egészséges főzéshez és az egyszerű tisztításhoz 2 az 1-ben rács. Szétszerelhető olajtálca, csúszásgátlós lábak. Kombinálható sütőfelület: kontakt grillként és asztali grillként is használható, progresszíven állítható hőmérséklet, BE/ki kapcsoló gomb, működés jelző fény.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.490 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 16.790 Ft +  1.490 Ft.

Garancia 12 hónap.

Több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
I Tradeing Solutions Kft.
Cég
I Tradeing Solutions Kft
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére