Mai­Kupon

Formás alak, fogyás látványosan, rövid idő alatt!
4 az 1- ben alakformálás! A zsírbontó gépek Porchéja:
12 000 Ft helyett rendkívüli akció: 2 990 Ft-ért Buda és Pest központjában.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Fogyj le 1 kezelés alatt akár 3cm-t:
  • 4 az 1-ben kezelés
  • kavitációs ultrahang 
  • rádiófrekvencia 
  • izomstimuláció 
  • vörös foton
 

A kezelés teljesen fájdalommentes. Hatása garantált!

Ajándék máj és vesetisztító tea + táplálkozási tanácsadás!

 

A hőn áhított karcsúsághoz a "belépő" most ez a kupon. Lepd meg vele barátnődet is!A kezelés 4 lépésből áll, az első a kavitációs ultrahang, mely egy olyan non-invazív beavatkozás, mely során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ilyen módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt távoznak a szervezetből.

 

Második lépésben rádiófrekvenciás kezelést kapsz. A Tripolarris Rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a celluit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. A Tripoláris Rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább három elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét, és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak – megfeszítve a körülötte lévő bőrt – azonnali hatást nyújtva. Rádiófrekvenciás kezelés: a rádiófrekvenciás fej által kibocsátott energia behatol a mélyebb zsírrétegekbe, a zsírsejtek mozgása felgyorsul,ezáltal felmelegszenek. A felszabadult zsírsejtek alkotórészei és a mérgek a nyirokrendszer a máj és a verejtékmirigyek segítségével ürülnek ki a szervezetből.


A fogyasztó kezelés során fontos, hogy az eltávolított zsír mennyisége után odafigyeljünk a bőr állapotára is. A kezelések következő részét képzi, hogy a zsírbontást követően feszesítsük a bőrt, melyben a – és a + pólusú izom stimulációt használjuk. A dinamikus vörös foton segít az anyagcsere folyamatok fokozásában. Stimuláljuk az izmokat, ezzel javítjuk a kötőszövet (narancsbőrös szövet) és a bőr állapotát.


Az utolsó lépés vörös foton szinergikus hatására számos fizikai kölcsönhatás eredményeképpen a kezelés stimulálja a zsírszöveteket, tevékeny állapotba hozza a szervezetet és fokozza a nyirokrendszer aktivitását. Így a szervezet ismét hőenergiát és zsírt ad le, hatékony alakformálást és páratlanul hatékony regenerációt eredményezve. A dinamikus vörös foton és az irányított elektróda feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja, szépíti a testfelületet.

 

+ ajándékok:

  • máj iés vesetisztító tea
  • táplélkozási tanácsadás

+ cm mérés a kezelések végén.

A kezelés időtartama: 30-35 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: Greguss utca 5 :  30/ 3934024

5 ker. Szent István krt. 23: 20/ 9857461

H-P: 10 - 20

Sz:  10 - 13

Bővebben: http://zsirbontasgyorsan.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
zsirbontásgyorsan
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István krt. 23
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére