Mai­Kupon

A KoroKan masszázs a shaolin szerzetesek által kifejlesztett azonnali hatású energetikai testkezelése. Hosszú időre feltölt energiával, még napokkal a masszázs után is úgy érzed, hogy újjászületettél. Ára: 7 000 Ft helyett 3 000 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A KoroKan hatékonysága annyira kimagasló, hogy már az első kezelés után energikus felszabadultságot érezhetsz. Olyat, amit gyerekkorodban éltél át utoljára. Nem véletlen, hogy sokan mondják azt: „Több kiló esett le a végtagjaimról!” Ráadásul az így nyert energia mérföldekkel tovább repít Téged, mint egy hétköznapi masszázs. Ami igazán csodálatos, hogy nem fogsz megfásult KoroKan masszőrrel találkozni, hiszen a KoroKan a legtöbb masszázzsal ellentétben nem lefárasztja, hanem éppen ellenkezőleg, felfrissíti még a kezelést végző embert is.

 

A kezelés időtartama: 60 perc.Te is átadhatod szeretteidnek az ősi shaolin kolostorokból származó KoroKan valamennyi pozitív energiáját, mely egyedülálló módon úgy tud ellazítani, hogy közben energia mágnesként indítja be tested öngyógyító mechanizmusát.

Csak feküdj le egy kényelmes matracra, könnyű pamutruhában. Nem kell levetkőznöd! Csukd be a szemedet. Sajátságos koreográfiájával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200-1600 ponton serkenti szervezeted energiaáramlását. Így küldve impulzusokat az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere, és a vérkeringés javítására. Nem lesz krémes, olajos a bőröd vagy ruhád! A KoroKan masszőrök ugyanis nem használnak krémet, olajat, így nem kell tartanod semmiféle bőr irritációtól vagy kimoshatatlan folttól a ruhádon.

A KoroKan masszázs szigorú, kötött sorrendű, levédett fogásokból tevődik össze, amelynek elsajátítása komoly felkészülést, odafigyelést igényel. Szalonunkban garantáljuk, hogy Tőkés Sándor masszőrünk megbízhatóan azokat a több száz éves fogásokat alkalmazza, amelyektől rengeteg energiád szabadul fel.

Megoldja az alábbi problémákat:

  • energia hiányos állapotok megszüntetésére,
  • a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására,
  • a nyak-, hát- és derékfájdalmak csökkentésére,
  • az ödémás állapotok javítására,
  • különböző izomfájdalmak esetén izomlazításra,
  • kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére,
  • idegesség, ingerlékenység oldására,
  • a szervezet méregtelenítésére,
  • krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bővebben:

www.szepsegmaniaszalon.hu

 

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36/70-424-1313, +36/1-269-1578

Nyitva tartás:  H – Sz : 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségmánia Beauty Szalon
Cég
Beauty Holic KFT
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Nádor utca 14
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére