Mai­Kupon

8 IN 1 csavarhúzós szerszám készlet 7 db kihajtható torx csavarhúzóval, beépített zseblámpával, övcsipesszel, díszdobozban 2.130 Ft-ért rendelhető.

8 IN 1 csavarhúzós szerszám készlet: 7 db kihajtható torx csavarhúzó,, hagyományos és Philips csavarhúzó, beépített zseblámpa 1 LED-del a munkaterület megvilágítására, ki/be kapcsoló gomb, övcsipesz,

Csomagolás díszdobozbanMéret: 15,5 x 4,9 x 3 cm 

Bruttó súly (kg): 0.22 

Anyaga: Rozsdamentes acél / Műanyag 

Szín: fekete, vörös

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.600 Ft. 

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 2.130 Ft +  1.600 Ft.

Több termék egyszerre történő rendelése esetén is egy szállítási költséget számolunk fel, ill. ha az összeg 20.000 Ft feletti a kiszállítás ingyenes!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EvaPresent Webshop
Cég
László Éva e.v.
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére