Mai­Kupon

Kényeztető és kíméletes masszázs a kismamáknak a Jászai Mari tér közelében! 30 perc felfrissülés kismamáknak a Szépítők Házában, a belvárosban most 1500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • 30 perc speciális masszázs a belvárosban a kismamáknak!
  • A masszázs kiegészül egy kíméletes lábikra és lábfej masszírozással is.
  • Terhesség alatt a felső-háti szakasz, valamint a derék tájéka van kitéve legjobban a terhelésnek.
  • Masszíroztassa át ezeket a területeket, hogy izmai felfrissüljenek!
  • Szülést követő időszakban is alkalmazható.
  • A masszázs hatására enyhül a fáradtságérzet, az izmok rugalmassága nő, csökken a kóros folyadékvisszatartás, oldódnak az izomgörcsök.


A várandósság idején végzett kismama masszázs lehetőséget biztosít a leendő anyukáknak a tökéletes ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz enyhítésére, megszüntetésére. A masszázs hatására enyhül a fáradtságérzet, az izmok rugalmassága nő, csökken a kóros folyadékvisszatartás, oldódnak az izomgörcsök. A kezelés révén megtisztul a nyirokrendszer, ami különösen azért fontos, mert a terhesség során szabályozás alá kerül a toxin- és a hormonkiválasztás.

A magzat növekedésével megváltozik az anyuka testének statikai állapota. Leginkább, a felső-háti szakasz valamint a derék tájéka van kitéve fokozott terhelésnek. A terhesség minden nő számára életének legszebb, de ugyanakkor szervezetét leginkább megterhelő időszaka. A terhesség előrehaladtéval a végtagok masszírozása is nagyon fontos. Terhesség melletti gerinctartás javítása enyhíti a stresszt, csillapítja a fájdalmat növeli az izmok rugalmasságát, enyhíti a fejfájás okozta feszültséget, és segíti a káros anyagcseretermékek kiválasztását, csökkenti a stresszt, a test súlypontjaiban megszünteti a feszültséget, a fáradtságot, a fejfájást enyhíti a székrekedést, a puffadtságot és a gyomorégést, csökkenti a kóros folyadék-visszatartást, segít kiüríteni az ödémákat, oldja az izomgörcsöket, és kilazítja a fájdalmas izomcsomókat.

Egyaránt biztonságos és kíméletes:

A kismama masszázs követi a hagyományos masszázsterápia elemeit, de bizonyos fogások a hagyományos technikák elemeiből elmaradnak, mivel nem szabad okozni vérbőséget a kismedencei tájékon a magzat védelme érdekében. Így a vetélés kockázatát elkerülő masszázsfogásokkal fel lehet lazítani az elnehezült izmokat. A magzat nagyon érzékeny az első 3 hónapban, igen könnyű, lágy, masszázst alkalmazok. A 4. hónaptól a szülésig a masszázs elsősorban a deréktáj és a végtagok kezelésére irányul.

A masszázs kiválóan alkalmas szoptató anyukáknak is: A szülést követően a szoptatás miatt nő a háton és a vállon lévő izmok feszültsége, és a bőr fokozott igénybevételnek lesz kitéve. A kismama masszázzsal enyhíteni lehet ezeket a kellemetlen tüneteket is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat a Szépítők Házában vehető igénybe!
Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36-20-486-8696. Időpont kérhető az alábbi e-mail címen is: kapitanyne.maria@freemail.hu
A masszázst Kapitányné Varga Mária okleveles masszőr végzi.
Személyenként több kupon is vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére