Mai­Kupon

Gerinctorna élő, on-line kapcsolatban,folyamatos szakedzői tanácsadással! Időt és pénzt spórolhatsz! Kényelmesen, otthonodban,vagy munkahelyeden végezheted el!
10 alkalmas bérlet 4500 Ft helyett 1500 Ft! (150Ft/ alkalom)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Minden tornaóra  előtt kapsz egy belépéshez szükséges linket, amelyre rákattintva máris helyet foglalhatsz virtuális tornatermünkben. Az utasításokat személyesen kapod szakképzett és gyakorlott gerinctrénerünktől. Az óra előtt és után személyes konzultációra is van lehetőség. Pozitív hatásai:

helyes testtartás, hátfájás enyhülése,izomzat erősödése,testtudatosság,növeli az erőnlétet!   Résztvevőink véleményéből:  "-már a második óra után egyenesebben jártam az utcán"

"-napi 8 órát ülök a számítógép előtt, az a heti 2 alkalom, amikor a számítógépem előtt tornázhatok, felüdülést jelent számomra" Napjainkban egyre többet ülünk a TV, a számítógép előtt, és igen csak rendellenes pózokba helyezkedtünk el. A helyzetet tovább rontja a társadalom másik nagy hátulütője a túlsúly. Ennek egyenes következménye pedig mi más is lehetne, mint az egyre gyakoribb mozgásszervi problémák, a hát- nyakmerevség, derékfájás. Ennek oka a gerinc túlterhelése és a nyakatekert pózok, amelyek leterhelik a gerincoszlopot. Kezdetben csak a rossz tartás jelentkezik, már nemcsak ülő helyzetben, de állás és séta közben is enyhén meggörbül a hát, előreesik a váll. Meglepő statisztika bizonyítja, hogy már az óvodás, kisiskolás gyerekek közül is szinte minden másodiknak rossz a tartása. Kellő odafigyelés híján ez odáig fajulhat, hogy a gerinc deformálódik, az izmok bemerevednek és már fájdalom is jelentkezik. Nem véletlen tehát, hogy különböző hagyományos- és alternatív kezelési módszerekkel próbálunk enyhíteni a problémán. A legjobb módszer azonban a torna. A speciális gerinctorna lényege a nyújtás, erősítés és lazítás. Amikor a gerinc melletti izmokat megnyújtjuk nemcsak a porcok jutnak oxigénhez, de az itt futó idegszálak is felszabadulnak, így még a stresszoldásra is remek lehetőség. A hát izomzatának erősítésével elérhetjük, hogy a rossz testtartást elhagyjuk, a gerinc a megfelelő állapotba kerüljön. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha még csak a hanyag testtartás okoz problémát és nem alakultak ki eltérések. Persze az orvoslás soha nem késő! A megfelelő gerinctornával ugyanis a fájdalom is csökkenthető. A gerinctornát hetente legalább háromszor fél órát érdemes végezni, beiktatva ezt a napi teendőink sorába. Mindezt most a lehető legegyszerűbb módon megteheted.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Figyelem: Az órák fix időpontokban vannak: 

kedden délelőtt 11:00-11:30-ig,

csütörtökön este 19:00-19:30-ig.

Saját részre 1, és  ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!


Résztvevőink véleményéből:

 

"-még másfél éves kislányom is örömmel figyelte, ahogy tornáztam, nyugodt volt a torna alatt"

 

"-nem is gondoltam, hogy ilyen könnyűnek látszó gyakorlatoktól is lehet izomlázam"

 

"- mindig alig várom azt a 30 percet, amikor otthonülő sorstársaimmal együtt tornázhatok, úgy érzem összeszokott közösségben vagyok"


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zugló Szépségszalon
Cég
Viktória Fitt Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1146 Budapest, Francia út 50/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére